Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +46
No w końcu proces detailingu zakończony po ponad pół roku od rozpoczęcia. Robione było na 4 raty, bo inaczej musiałbym auto zostawić na 2 tygodnie, a nie mogę sobie na tyle czasu pozwolić bez auta. Koszt całkowity po rabacie: 12,5k zł. I weszło:
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
- folia ppf 10-letnia na 95% zewnętrze auta (pozostałe 5% to klamki, tylnie światła, relingi dachowe) w tym ściągnięcie napisów i ponowne nałożenie, tak więc folia jest także pod
farbowanylisek +387
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
Ja np. Czasem tostuje bo mam 2x lat i mnie #!$%@? sytuacja, ale nie rozumiem czemu akurat wy to robicie? Przedluzacie sobie wiadomo co czy Mick jest az tak zabawny?
@ElMatadore: mają co najwyżej kredyty
@Marian_Kvtasiewicz: i co wtedy kredyciarz zrobi? do mamy się wprowadzi czy kolejny kredyt weźmie
A spadkowicz w razie problemów finansowych pomieszka na najmowanym za free? Chyba pod mostem
I powiedz co po tych 30 latach? Umowę na kolejny rok? #przegryw
@Marian_Kvtasiewicz: z jakich zysków jak ceny nieruchomości wzrosły XD czy może w tej krainie krasnoludków tylko cena twojego kwadratu poszła w górę
oby mu życia starczyło na te kolejne kredyty
cała akcja się w UK rozgrywa?
@Tiab: w którym miejscu?
Na przykładzie:
2021: Mieszkanie warte 700k, rata 2500
Obecnie: To samo mieszkanie warte 900k, cena wzrosła, fajnie, ale rata - 5100
@Marian_Kvtasiewicz: o "zachwalanie braku własności"
@Marian_Kvtasiewicz: wyobraź sobie że nie każdy przywilej mieszkania w mieście musi okupować daniną na rzecz banku. Pozdrawiam kredyciarza! za 30 lat będziesz tam gdzie ja dziś
@Marian_Kvtasiewicz: posiadanie mieszkania to dla ciebie przejaw bogactwa? dobrze, życzę ci więc abyś wraz z rodziną zaznał kiedyś tego bogactwa w mieście wojewódzkim! cześć