Aktywne Wpisy
xarcy +261
#ukraina #niewyjadajrolnikom
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
1. Bądź polskim wąsatym wsiurem i miej ból dupy o konkurencję
2. Zablokuj transport owoców na granicy
3. Poczekaj aż maliny spleśnieją i wpuść transaport
4. Opublikuj zdjęcia spleśniałych malin
5. Zrób Polsce opinię pomagierów putina w świecie
6. Idź do kościółka się pomodlić w niedzielę
7. Kwiiiik
Sylvio19 +718
Miruny, 2 lata temu mój kuzyn z którym nie miałem właściwie żadnego kontaktu zadzwonił do mojego ojca z prośbą o pożyczke 50 tysięcy złotych na ratowanie jego firmy transportowej (ma kilka busów i tracił płynność) Ojciec się zgodził. Kuzyn pieniędzy oczywiście nie oddał. Jak gdyby nigdy nic lata sobie z żonką na wakacje i biorą nowe samochody w leasing czym chętnie chwalą się na facebooku. Ojca zbywa tekstami typu "nie mam kasy
Doprowadziło to do konfliktu w zespole i odejścia Bjorna. W sumie nie dziwię się Piraniom, że mieli dość Elexa, bo o ile same klimaty sc-fi są spoko, to nie wiem jakim trzeba było być geniuszem, żeby wpaść na pomysł zrobienia uniwersum, w którym mamy dwie wrogie frakcje, gdzie jedni używają laserów i mechów, a drudzy mieczy, toporów i łuków. xddd
Elex byłby fajny, jakby się skupili tylko na sc-fi i post-apo, zostawiając jedynie różnego rodzaju fantastyczne potwory. Może byłoby ok jeszcze z magią, z mieczami też jako bronią do walki w zwarciu, ale łuki i pancerze jak z średniowiecza to xD
Jak pisałem już wcześniej w znalezisku o prawdopodobnym zamknięciu PB z jednej strony obecna sytuacja mnie nie dziwi, jednak byłoby fajnie jakby PB udało się znaleźć nowego wydawcę i spróbować zrobić jeszcze jedną grę RPG w zupełnie nowym uniwersum. Ta gra powinna być ich ostatnim testem, czy faktycznie potrafią jeszcze robić fajne gry. Jeżeli się uda i gra sprzeda się dobrze, to spoko, w przeciwnym razie faktycznie powinni już zamknąć studio.
#gothic
@maciorqa: brzmi jak Horizon Zero Dawn
@maciorqa: ja w to nie grałem ale tam chyba nie są zwykle strzały. Bardzo ładna wizualnie gra
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/785065
A na przyszłośc, to trzeba czekać, aż seria gier
NO NIE. Tak nie będzie, wszystko się zmienia. I choćby wszyscy Kaczyńscy i Korwinowie się zebrali to tak nie będzie.
Był taki mądry filozof - Heraklit i wszystko to opisał, pewne rzeczy brną do brzegu