Aktywne Wpisy
Hit moi drodzy, spojler w reklamie. Wiemy już z kim będzie Karol. Wejdzie nowa uczestniczka (włosy, tatuaż z palmą) i to będzie ta miłość. A Julia no cóż 🤷🏻♀️ pewnie
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
nadal będzie z panią miss się bujać, choć miłości z tego nie wróżę
Nusantara +51
#frajerzyzmlm #izabelaadamczyk
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Nie mogę patrzeć jaka tam jest bieda umysłowa. Pod którym karmieniem ona spędziła ostatnie 20 lat życia?
Cały Instagram zawalony zdjęciami samolotu, lotniska, chmur, zdjęć czy palmie. Wszędzie emotki ✈️✈️✈️✈️✈️, podkreślenie ma każdym kroku, że ONA BYŁA ZA GRANICĄ, PODKREŚLAM ZA GRANICO!!!
Jeszcze nagrywa filmy po angielsku w których opowiada jak to udało się jej spełniać nieosiągalne marzenie, coś o czym ludzie w Polsce mogą tylko śnić czyli wsiąść do samolotu. Skoro nagrywa to po angielsku to rozumiem że to ma trafić do ludzi z UK, Stanów, Niemiec itp. Ona myśli, że lot samolotem naprawdę zrobi wrażenie na jakimś Angliku?
Wyciagając wnioski to ,,fani" Tucznika i Gohy to są pocieszni i niegroźne osoby vs przećpani nastarydowani odbiorcy muzyki dla debili.
Sam się smiałem ze Spid go zaprosił i dał na plakaty ale jeśli są ludzie którzy jarają sie przyglupem alanikiem i jego koleszka ,,sqento" to czemu nasz były pupil i jego matka nie mają korzystać z zidiocenia społeczeństwa?
Osobiście jeśli nie znałbym jego historii to przeszedłbym obojętnie, z moja wiedzą ręki bym mu nie podał.
Mój koleżka gadał z nim z godzine to mówi ze w porównaniu po przyglupa braciszka nawet pogadał sensownie, moim zdaniem to najwiecej na psycha siada bidulowie bo chcialby cos znaczyc a jak jest każdy wie :)
Z rys twarzy to nawet nie widać Fas-a normalny imprezowacz, Gocha też na +
Swoja drogą to fajniejsze patusiary koło Gochy się kręciły :)
#danielmagical #patostreamy #famemma
bo trochę potańczyła Margaret ;)
Dzieki poprawiłem :)
Za to bidul nic sie nie odzywał bo by mógł do 0 w rekordzie dopisac kolejna cyfre po przeciwnej stronie.
@kulis ja tam też tak myślałem :) Ale nie reagowali na prowokacje to po co ruszać ... :)
Ale dj wódke jej polewał i ze szmulami degustowała trochę
Jak wiadomo od dawna Daniel to manipulant wiec teraz przemiana to 2 trenungi dziennie i sportowy tryb życia jak u innych frików?
Mam nadziej ze pomimo ubogiej gramatyczbnie skaładni przekaz dotarł. Z fartem