Aktywne Wpisy
mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
Kurcze, czy ja jestem jakaś dziwna ? Od czasu do czasu spotykam się z koleżankami z pracy na różne spacery po mieście, mamy ładne bulwary, polany. Za każdym razem na takim spacerze jest : "oo idziemy do tej restauracji ?, idziemy do tego klubu ?". Odrazu zaznaczam że nigdy nie jest ustalony taki temat przed spotkaniem. Problemem jest u mnie, że ja jem obiady w domu i gotuje w
stormi +2
zawsze jak mam klapki to ludzie mi sie gapia na stopy, najpierw myslalam, ze nie no tylko mi sie wydaje a teraz w zabce bylam i typ przede mna prosto na stopy mi sie patrzyl, dlaczego mi sie to wydaje jakies mega zboczone i dziwne
tak zaczęłam się zastanawiać, że bardzo smutne jest to, że miliony ludzi jest nawet nie tyle samotnych, ale nikt się ich nie zapyta "jak się czujesz, wszystko dobrze", nie powie im "wierzę w Ciebie, masz u mnie wsparcie" - chodzi o takie szczere, że ktoś się nimi naprawdę interesuje.
Z reguły jesteśmy egoistami, interesuje Nas tylko "ja", mało słuchamy i skupiamy się wyłącznie na Naszych problemach.
Dlatego chciałam Wam powiedzieć, że wszystkich Was przytulam dzisiaj, w każdego Was wierzę i jesteście wyjątkowi!
A jak jest z tym u Was? Macie kogoś takiego kto Was wspiera/słucha?
PS. Sama czuję się bardziej jak słuchacz niż wysłuchana. Zazwyczaj ludzie kręcą się wokół "ja" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Masz kogoś kto Cię wspiera/słucha:
PS Jak się czujesz, wszystko dobrze?
@smuteczek2000s: Dokładnie tak jest. Gdzie wady?
@smuteczek2000s: Nigdy nie miałem lol. O mnie już od zerówki było wiadom, żem #!$%@?.
Witam szukam kogoś kto mnie wysłucha. Generalnie mam stulejkę i bardzo się tego wstydzę. Czy można prosic dla mnie wsparcie? (ꖘ‸ꖘ)
koleżanko a czy można prosić o zsunięcie skórki dla mnie?