Aktywne Wpisy
mmmzzz +620
Widzę, że spora część wykopków nie pamięta, że jeszcze naprawdę niedawno byliśmy na poziomie Ukrainy. Dobrze pamiętam czasy wszechobecnej korupcji, gdzie mogłeś wjechać pijany samochodem w drzewo i po prostu zapłacić policjantowi 50 zł za brak konsekwencji. Albo przeprowadzić działkę rolną na budowlaną za parę stów. Teraz wykopki uważają się za nadludzi, tak jakby stereotyp Polaka złodzieja i oszusta wziął się z nikąd. Cieszę się, że te czasy mamy już za sobą,
Riiuku +189
Super opinie nasze witaminki mają xd #p0lka
Wykupiłem pakiet Elita Expert Diamond. Właśnie minęło 20 minut od momentu, jak miałem mieć konsultację z Sebastianem poprzez wideorozmowę. Myślałem, że to powazny biznesmen i specjalista w dziedzinie relacji damsko meskich, ostatnie pieniądze postawiłem na niego, a tu taka sytuacja? Może coś się stało? Czy ktoś miał podobną sytuację, może doradzi, jak w takim przypadku postępować.
W pakiecie Diamond znajdują się też porady stylistyczne, zakupiłem marynarkę i koszulę na kilogramy, ale jak będę się pokazywał od pasa w górę, to może nikt się nie zorientuje. O fryzurę też zadbałem, głową aż błyszczy. Jednak na tinderze nadal zero par...
Zostaw plusa i podziękuj.
Może jest ktoś chętny, kto postawi mi wirtualna kawę?
Buycoffe.to zapraszam
@Jan_Paolo_Secondo: czyli Seba będzie ruchał @Deadend?