Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak wpis zaczyna się od zwrotu "Fajnopolacy" (itp.) to przestajecie czytać xd? w 90% to wysryw osób dla których największą zbrodnią jest uśmiech xD
#bekazpisu
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirkax: A ja na przykład jak widzę, ze ktoś używa znaku "XD" to traktuje taka osobę jako małoletnia i ułomną. Im więcej "XD" tym jeszcze bardziej ułomną.
Z tobą to jeszcze pól biedy, ale są tacy którzy potrafią tych znaczków postawić cale multum. Tych mam za kompletnych fajnopolakow.
  • Odpowiedz
@borsuk321: bycie fajnym i uśmiechniętym to zbrodnia przeciw polskości. Trzeba być chamskim gburem, który wykłóca się o wszystko i nie liczy się ze zdaniem innych, bo jest przekonany, że wie wszystko najlepiej. Oto prawdziwy jedyny Prawdziwy Polak™.
  • Odpowiedz
@mirkax: fajnopolacy, koalicja 15 grudnia, porucznik sienkiewicz. po tych slowach poznasz kogos z gwozdziem w glowie z ktorym nie ma sensu dalej dyskutowac
  • Odpowiedz
@mirkax: ja jak widzę konfedopis albo konfederosja to wiem że mam doczynienia dzbanem który myśli że jest mądry, oczytany, znający się na polityce, pewnie z wielkiego ośrodka i taki oświecony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wcześniej pewnie pisał o szurach, onucach i zamordyźmie
  • Odpowiedz