Ktoś mi powie co się odjaniepawliło na ulicy Tadeusza Kościuszki jak się jedzie od strony max burgers w strone libero. Przecież ta droga od mostu do świateł przy libero z dnia na dzień wygląda coraz gorzej.
Kiedyś ludzie uciekali z prawego na lewy przed tymi studzienkami w tym rejonie, a teraz lepiej po tych studzienkach jechać bo tam się asfalt odrywa na lewym xd
@Anty_Chryst: przez chwile -20 i drogę szlag trafił. Nie mogę się doczekać, kiedy zaczną ten odcinek remontować, bo tego remontu niestety po tej zimie wymaga.
@Anty_Chryst: będzie masakra, poczekajmy jeszcze na uruchomienie lini kolejowych jezdzacych przez Jankego to juz w ogole na półnoć Katowic się dostaniesz chyba tylko przez Murcki :D
@Anty_Chryst: asfalt stopniał razem ze śniegiem. Taka coroczna tradycja w Polsce, świętowana w każdej gminie. Poza tym pamiętajmy o polskim motto od lat: "Miasta przyjazne nikomu"
@Anty_Chryst: chyba nie jechałeś na rondzie na os. Tysiąclecia koło żyrafy. Tam jest dziura na dziurze. Ogólnie w tym roku masakra z tymi drogami się zrobiła.
Kiedyś ludzie uciekali z prawego na lewy przed tymi studzienkami w tym rejonie, a teraz lepiej po tych studzienkach jechać bo tam się asfalt odrywa na lewym xd
#katowice
Nie mogę się doczekać, kiedy zaczną ten odcinek remontować, bo tego remontu niestety po tej zimie wymaga.
Taka coroczna tradycja w Polsce, świętowana w każdej gminie.
Poza tym pamiętajmy o polskim motto od lat:
"Miasta przyjazne nikomu"