Aktywne Wpisy
ish_waw +696
gracilis +49
Obserwuje sobie kacapską propagandę na wykopie i muszę napisać, że po wielu próbach udało jej się trafić w gusta wykopków. Mianowicie mnóstwo wpisów odwołuje się do treści "nie mam zamiaru walczyć za kraj który nic mi nie daje i tylko zabiera". Kontynuując punktem zaczepienia są p0lki, janusze wyzyskiwacze, mityczne wieloletnie kolejki na rezonans itd. Żeby mieć świadomość, jak bardzo jest to wycelowane w obrzydzenie polakom Polski trzeba pamiętać, że rosyjska propaganda nie
Czy kiedykolwiek wam kościół katolicki coś złego zrobił?
Pytam o podzielenie się osobistymi doświadczeniami. Proszę nie mieszać w to telewizji, polityki itd. Tylko osobiste bezpośrednie doświadczenia.
Ja zacznę:
W gimnazjum jednemu księdzu, który w sumie na codzień był spoko, puściły nerwy przy największych urwisach klasowych. Generalnie nie dziwię się bo klasę mieli rozbijać, ale jednak zachowanie księdza na poradzenie sobie ze swoją złością było karygodne. Tego urwisa wyciągnął na środek klasy i kazał przepraszać "ja tutaj jestem kapłanem, należą mi się przeprosiny i szacunek” później zaczął wykręcać ucho i kazał przepraszać na klęczkach.
Poza tym: jak
Komentarz usunięty przez autora
A ja pytam czy komus faktycznie kosciol zrobi krzywde, czy przezywa, ze 1 ksiadz z 1000000 ksiezy cos zrobil i akurat media to naglosnily.
Nie
Mnie kiedyś jeden ksiądz zniechęcił do religii swoją głupotą, a tak to księża byli przeważnie spoko, a najmilej wspominam rekolekcje, które wiele mnie nauczyły o życiu. Krzywda nigdy mi się nie stała.