Aktywne Wpisy

freedomseeker +77
Stołówka u Chłopaków na ul. Karolkowej w Warszawie daje piękny przykład patriotyzmu i szacunku dla Bohaterów. 👏👏👏
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm
#warszawa #powstaniewarszawskie #ciekawostki
#patriotyzm

źródło: temp_file2607618475795998591
Pobierz
Koniorro +233
#remontujzwykopem #heheszki #zonabijealewolnobiega Różowa ostatni cisnęła mnie o nową kabinę prysznicową, bo stara łatała i przeciekała. Patrzyłem za czymś nowoczesnym, niestety wszystko jakieś takie niestabilne i zaraz by się rozleciało. Nie mogłem znaleźć nic ciekawego, wszystko takie cienkie plastikowe dziadostwo albo wszystko ze szkła, czego obawiałbym się przy dzieciach. Wieczorem gdy dzieci usypiały skoczyłem do garażu na piwko, i nagle w moich oczach zrodził się plan

źródło: temp_file2077871497460784408
Pobierz
szukam kontaktu z kumplem.
nie wiem co się z nim stało, a jedynie on ma hasło i login do bazy danych naszego forum.
żaden przypał. mowa o dziadersach 40+ po prostu mieszkam w krk i niestety nie wybiorę się specjalnie.
cały możliwy stalk dokonałem.
jeśli ktoś z Was mieszka/bywa/przejeżdża w pobliżu:
https://maps.app.goo.gl/CDinF2wbyEkvqheR8
pomiędzy #poznan, a #gniezno w #wielkopolska
to bardzo prosiłbym o kontakt na pw.
wiem jak to dziwnie brzmi, ale forum na ~100 os. pada bez update'u - jest zawirusowane - stoi na #wordpress
tak, być może koleś się pochorował :(
niestety większość z nas jest z płd. wsch. Polski.
uwierzcie mi, cuda robiłem zdalnie stalkując (nie tylko ja), ale bez hasła se ne da, a #hosting jest ok i nie chcę go #hacking
ps
pracuje/pracowal w poznaniu w #stxnet
https://www.stxnext.com/
jeśli ktoś bywa w okolicy plz pw.
dzięki i pozdr,
M
2. jeśli koleś nie odbiera od wielu znajomych w tym od hostingodawcy tel/mail, to myślisz że list odbierze i odpisze?
btw
niewiele osób ma tu większy staż (sprawdziłem Ci id ;)
żeby nie było - żadne lolitki, ot właśnie pewna prywatność się czkawką odbiła po 12 latach.
kij ze stroną, o forum walczym.... no i o to co z kumplem się stało.
użyłem socjotechniki w hostingu, ale to sie da jednorazowo.
oni sami nie mają dostępu do haseł klienta - prawidłowo.
reset hasła nie da rady, bo przecie nie mam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora