Aktywne Wpisy
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
W przyszłym tygodniu zaczynamy promocje jubileuszowej gali Fame 20 która jest dla mnie bardzo ważna. Ostatnie miesiące pokazały, że wykop pełni istotną rolę w świecie freaków więc pora zakopać topór wojenny i przyznać się kto stoi za tym kontem.
Nie spodziewałem się, że przez 6 lat nikt tego odkryje tym bardziej, że wysyłałem wam znaki a jednak myliłem się.
Boxdel nigdy nie zniknął z wykopu, usunięte zostało konto @BOXDEL ale sam Boxdel był a raczej jestem tutaj cały czas.
Nie pomyliliście się, z tej strony Michał. Wiem, że macie mi wiele do zarzucenia i jestem tutaj #!$%@? ale wszystko wyjaśnię w najbliższych dniach. Cała sprawa z pandorą nie do końca wyglądała tak jak została oficjalnie przedstawiona. Zarzuty przedstawione w filmie Sylwka czy wyrzucenie mnie z Fame było zaplanowaną akcją, odegrana dla dobra sprawy.
W momencie kiedy ruszymy z promocja wszystko zostanie wyjaśnione w filmie a w przyszłym tygodniu na kanale Fame odbędzie się specjalna konferencja prasowa z wyjaśnieniami w tej sprawie.
Jeśli macie pytania zadawajcie śmiało w komentarzach odpowiem na wszystko. Powiedzmy że to mój dobry gest na początek potencjalnej współpracy.
#famemma
Pytania?
Czy dziewczyna golasa bez s jest transem?
Wbrew temu co wielu o mnie myśli, nie zaglądałem jej w spodnie. Słyszałem plotki jakie krążą, posiada ona kilka cech harakterystycznych dla mężczyzn.
Osobiście wydaje mi się, że tak ale nie ma 100% pewności. To jest prywatna sprawa Wojtka i jej dlatego nikt nie naciska. Wojtek jest szczęśliwy i
nie oszukasz nas
To były osoby powiązane z federacją. Na mnie jak i federacje wylała się masa syfu. Jak wspomniałem dla dobra sprawy nie mogliśmy wcześniej powiedzieć jak wygląda sytuacja ale też trzeba było podjąć jakieś działania wizerunkowe.