Wpis z mikrobloga

@pampuszek: (#) Nie. Bingo Players to był duet tworzony przez Maartena Hoogstraten'a i Paul'a Bäumer'a. Drugi niestety niedawno zmarł (choroba). Pierwszy podjął decyzję, że będzie nadal sam kontynuował karierę pod pseudonimem Bingo Players.

MAKJ to oddzielna postać, Amerykanin, nieźle zapowiadająca się gwiazda.

Szczerze, to mam nadzieję, że zaskoczy tak, jak Danny Avila w tamtym roku. Nikt go nie znał (prawie), większość narzekała, a zagrał jednego z lepszych setów z imprezy. Z
@Czipsu: Aha, dzięki za informacje, tak napisało RMF MAXX na facebooku. Sam go nie znałem, tak samo jak Deorro, dopiero jak odpaliłem YT to skojarzyłem. Chocolate Pum'y też nie znam. Ogólnie faza 3 dupy nie urwała. Ile będzie wszystkich faz? 5 ?
@pampuszek: (#) Nie wiadomo, ile będzie faz, nikt tego nie podawał, ale 5 powinno być.

MAKJ aktualnie to już dość głośna postać na rynku EDM. Chociaż nie wszedł w rynek jak np. DVBBS (ich Tsunami, a raczej nie ich, a wydane pod ich "nazwiskiem"), bo chociaż numer z Hardwellem (Countdown) był głośny, to jednak nie odbił się strasznie szerokim echem. Takie Encore również. Po prostu znają go ludzie, którzy są związani
@Czipsu: Na końcu może być #!$%@?ęcie, i z artystami, i z cenami biletów. Tamten rok zrobił na mnie ogromne wrażenie .

Co do FSOE - darmowa impreza, okej, ale samego terenu nie jest dużo, więc czy ilość miejsc nie jest ograniczona ? Na imprezach masowych idziesz w żółwim tempie, to fakt, ale czy tam będzie się można w ogóle ruszyć? Takie imprezy przyciągają mase ludzi, a jak jest jeszcze za darmo...
@pampuszek: (#) Jak będzie z FSOE też mnie zastanawia. Bo chętnych będzie masa. Głośne nazwiska, okres wakacyjny, ZA DARMO. Nie mam pojęcia, jak organizatorzy chcą to rozwiązać, bo wszyscy chętni raczej do lokalu nie wejdą. Kto pierwszy ten lepszy? Trochę dziwne...

Jak w tym roku na EC nie mam pojęcia, nie interesowałem się tym.