Aktywne Wpisy

Asarhaddon +178
Ładnie się pobudowałem? Jakie byście dali ogrodzenie, żeby było widać bogactwo, ale, żeby plebs nie mógł się dostać do środka?
#budujzwykopem #dom
#budujzwykopem #dom
źródło: temp_file7086951504940448995
Pobierz
kontodlabeki +83
ale mnie dzisiaj dupa zapiekła, jechałam pociągiem do domu i siedziały jakieś młode julki, każda z markowych ciuchach, makijaż, paznokcie jakieś lepsze zrobione, iphone, aparat na zębach ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja, baba 30 lat i nie stac mnie na żadną z tych rzeczy XD najbardziej dupa piecze z powodu tego aparatu na zębach eh, człowiek porażka

Ja mam wrażenie, że po wyborach trafiliśmy z deszczu pod deszcz.
PiS stworzył równoległy porządek prawny, a teraz koalicja nagina prawo byle się z PiSem jak najszybciej rozprawić.
W TVP już "przypadkowe" wrzucenie tematu aborcji. Ciekawe jak odkręca wyrok TK z pisowskim składem... Jeszcze PSL jest przeciwko. Temat zastępczy na cały rok już jest.
Takiego bałaganu to nie było od lat 90'
A już zakupy zbrojeniowe to majstersztyk propagandy. Na potrzebne rzeczy podpisują umowy ramowe, w absurdalnych ilościach sztuk. Po czym elektoratowi trąbią, że nowy rząd wycofuje się ze zbrojeń (boję się żeby Borsuka nie udupili). Przy czym kupienie śmigłowców które w zimie nie mogą latać (bo nie ma systemów odladzania), ale za to w lecie też nie (bo nie ma klimatyzacji) to nic takiego. Piernik wie ile takich kukułczych jaj powrzucali na start nowego rządu.