@majkelxb: Zacznij od odpięcia masy, żebyś jak przypadkiem dotkniesz czegoś przy odkręcaniu plusa nie zrobił zwarcia. Jak masz fabryczne radio, to poszukaj kodu, szyby też mogą się rozprogramować. Reszta powinna być ok.
Miałem taki przypadek, że po wymianie aku się rozprogramowały. Wcześniej mogłem zamykać i otwierać z pilota, po zmianie aku, jedna szyba wyleciała z komputera i jej nie domykał/otwierał. Należało zamknąć ją do końca, jeszcze raz wcisnąć przycisk do góry, następnie w dół i znów w górę (czy jakoś tak). Po tym zabiegu szyba się zaprogramowała i wszystko działało już ok.
#pytaniedoeksperta #motowykop #jestemzielony
Julia wszystko ci wyjaśni :)
A kamerzystę bym zwolnił, bo ciągle pokazuje tą kobietę, zamiast to co istotne ;/
Miałem taki przypadek, że po wymianie aku się rozprogramowały. Wcześniej mogłem zamykać i otwierać z pilota, po zmianie aku, jedna szyba wyleciała z komputera i jej nie domykał/otwierał. Należało zamknąć ją do końca, jeszcze raz wcisnąć przycisk do góry, następnie w dół i znów w górę (czy jakoś tak). Po tym zabiegu szyba się zaprogramowała i wszystko działało już ok.
http://www.mondeoklubpolska.pl/showthread.php/35092-Nie-dzia%B3a-otwieranie-i-domykanie-szyb