@Drmscape2: sa, ja mnostwo sprzetu kupuje z outletu za smieszne pieniadze, tylko trzeba zerkac czy vos jest albo przypadkiem. A wyprzedazy nie ma bo sie sprzedaje wszytko xD
@zenek-stefan1: pepper.pl i alert na slowo "telewizor" ewentualnie przejrzec stare-szare okazje ( niektóre są cykliczne) warto tez poczytac komentarze pod okazją czy warto nie warto czy jest taniej czy ktos poleca
@zenek-stefan1: Monitorowałem ceny w Euro przez 2msc przy zakupie. Udało mi się ustrzelić najlepsze ceny i promki po black friday ;) Przy sprzecie beko placili 3 raty, byla promka oraz byla promka na LG, płacili 2 raty + producent daje cashback na wybrane modele.
a wielorabaty się nie opłacają w żaden sposób. Nawet excela pod to robiłem i obserwowałem ten ceny
@Miszcz_Joda: Dokładnie. XD Niezłe brudasy skoro nie są w stanie tego posprzątać tyle czasu.
@zenek-stefan1: śledź sobie produkty na Ceneo i na Pepperze.
@Drmscape2: sa, ja mnostwo sprzetu kupuje z outletu za smieszne pieniadze, tylko trzeba zerkac czy vos jest albo przypadkiem. A wyprzedazy nie ma bo sie sprzedaje wszytko xD
@SpokojnyPan: To są, czy nie ma? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bo to, że pojedyncze produkty można złapać w dobrej cenie, to wiadomo i o tym też napisałem.
Śledź pepper.pl
@numer_rachunku_karty: Potwierdzam, nie opłaca się kompletnie. Liczy