Aktywne Wpisy
Tinderowiec69 +211
#tinder założyłem fejk Tindera żeby sprawdzić czy dziewczyna z którą się spotykam nadal tam jest. Okazało się że jest, nawet mamy parę i rozmawiamy o seksie mówi że nie ma nikogo. Nie polecam tego co czuje teraz
zbyl2 +551
#rower miało być ciepło to pojechałem na plaże
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
Serio pan Woźnicki uważa że kurator się będzie z min cackał, że wyznaczy takie miejsce gdzie mu pozwolą pracować w sutannie?
Proponuję aby na nadzorcę prac społecznych pana Woźnickiego wyznaczyć pana Zbigniewa Huczkę, on by szybko Michała do pionu postawił (-:
PS panie Zygarłowski wiem że czytasz ten blog, Powiedz panu Woźnickiemu: 2 miechy aresztu na tylko mu zamienią karę jeśli będzie nadal miał muchy w nosie (-:
z fartem
W sumie wiec co za problem sie zgodzić, poza potrzebą udowodnienia mu czegoś na siłę?
Ciekawe czy jakby ktoś przyszedł w tęczowej bluzce, to ktoś ośmieliłby sie nie zgodzić?
Coraz czesciej sie utwierdzam w przekonaniu że to
Natomiast dla państwa polskiego wszyscy ludzie są obywatelami i nikt nie będzie zmieniał wzoru pism dla księży, magistrów, doktorów, generałów itd. Woźnicki to jaśnie pan pleban, który uważa, że wszyscy mają mu czapkiwać bo jest xvii wiek.
A co do denerwowania Woznickiego no to wlasnie ja nie rozumiem po co. Czy swiat nie bylby lepszy gdyby ludzie zamiast wiecznie sie szarpac i
Mnie prywatnie
Powiedzialbym do sedziego prosze sedzio tylko dlatego, by uniknąć ewentualnych konsekwencji ale dla mnie powód w obu przypadkach bylby ten sam - miec swiety spokój i zalagodzic konflikt, nie handryczyc się
Slowa to dla mnie tylko dźwięki, nic nie znaczą bez odpowiedniej intencji nadawcy,