Wpis z mikrobloga

@olito: Myślę że jeszcze trochę i tablice znikną, na początek może jedna, bo wszystko będzie lokalizowane i rozpoznawane dzięki GPS. Masz zdezaktywowany, to kara taka sama lub większa niż za brak tablic. Tablice już dziś są przestarzałym wynalazkiem. To mogłoby nie być głupie, gdyby samochody komunikowały się między sobą, bo nie byłoby już ucieczki od parkingowej szkody.
  • Odpowiedz
@Magowie0gniaEnjoyer: CO. Masz w smartfonie mObywatela z wszystkimi dokumentami, a nawet receptami? Kilka lat wstecz musiałeś wozić w schowku stos papierów. To nastąpi później niż powinno, ale tylko dlatego, że dla władzy nie będzie na tym zależało, bo dla nich najlepiej, żebyś miał i GPS i tablice.
  • Odpowiedz
No to cud, że internet masz na tym Podlasiu, bo zakładam, że nie jest to Starlink.

@Reichsmarschall: nie jestem z Podlasia (rejon jak każdy inny, wiesz o tym?) i mam zwykłe UPC czy co to tam teraz jest.

Nie wiem jakie procesy myślowe zaszły w twojej główce, że to wszystko razem połączyłeś, ale to może być ciekawe zagadnienie do zgłębienia.
  • Odpowiedz
Nie rozpoznałbyś ironii, nawet gdyby wyskoczyła z krzaków i kopnęła cię w dupę.

@Reichsmarschall: nie tłumacz sobie żartów na poziomie przedszkola ironią.

Bądź sobie zacofanym człowieczkiem, ale nie mierz wtedy innych swoją miarą.

@Reichsmarschall: ależ ja nie jestem zacofanym człowiekiem. Znowu ciekawe procesy myślowe zachodzą w twojej główce. Interesujące stadium.
  • Odpowiedz