Aktywne Wpisy
Fosfofruktokinaza +139
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
JaZestarym +121
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Elita internetu
#famemma
Co do Popka, tak też masz rację - mam w swoim środowisku kilku jego "fanów" i chciałem ich tym gniotem zmiażdżyć do końca.
Niestety w porównaniu do Ciebie nie mam czasu na research Twojego
Komentarz usunięty przez autora
Ja jestem straszny i mam smutne życie bo poświęciłem 30 sekund na zerknięcie na twój profil i wyjaśnienie cię jednym screenem. Ty na takie coś nie masz czasu ale masz czas rozpisać sie w odpowiedzi.
Masz też czas żeby szukać linku z masturbującym się przecpanym raperem tylko żeby dowalić znajomym. Musisz być bardzo lubiany wśród znajomych.
Dno, tragedia i wstyd a jednak kusiło cię żeby popatrzeć na to pośmiać sie z tego cyrku. Widzisz my też uważamy to za cyrk i śmiejemy się z tego, tylko się tego nie wstydzimy.
No i teraz wisienka. Przecież to wy zawsze atakujecie nas bo nie potraficie dodać kilku tagów na czarna listę i kilku do ulubionych żeby widzieć treści które was interesują. Waszym jedynym argumentem są zielonki spamujące discordami i wymyslalajace nowe tagi które są wspólnym wrogiem. Nam przeszkadzają tak samo jak wam i też naciskaliśmy na moderację żeby coś z tym zrobiła.
To geniusze z tagu polityka płakali jaka reżimowa jest tvp i wprowadzaniu dyktatury przez PiS po czym chcieli wprowadzać cenzurę
Wjeżdżasz na propagandę a sam ją siejesz . Wiem że oddałbys ostatnia literę na klawiaturze do obrony tego syfu. Więc nasza rozmowa nie ma sensu.
Szczęśliwego Nowego Roku