Wpis z mikrobloga

@GoodGuyChucky93: jak dla mnie to linka do restreama powinno się dawać osobom oddanym patotagom, bo jak zwykle każdy ciśnie czy to tag magical czy famemma, ale gdy coś potrzebuje to odrazu skulony żebra na tych tagach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dawidczeta: Ale co trzeba mieć w głowie żeby zgrywać elitę i inteligencję portalu krytykującą patogale, jednocześnie nie usuwając wpisów z proszeniem o film z popkiem walącym konia i link do tej strasznej patologicznej gali której wstydzi się Polska.
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: zapytałem się czy ktoś ma link bo akurat miałem wolna chwilę żeby się pośmiać z tego cyrku , dla mnie wszytskiente galę to j----e dno..D.N.O .Jeśli to uważasz za żebranie to współczuję Ci życia .
Co do Popka, tak też masz rację - mam w swoim środowisku kilku jego "fanów" i chciałem ich tym gniotem zmiażdżyć do końca.
Niestety w porównaniu do Ciebie nie mam czasu na research Twojego
  • Odpowiedz
@expertinhooo: No I kolejny raz się popisałeś.
Ja jestem straszny i mam smutne życie bo poświęciłem 30 sekund na zerknięcie na twój profil i wyjaśnienie cię jednym screenem. Ty na takie coś nie masz czasu ale masz czas rozpisać sie w odpowiedzi.
Masz też czas żeby szukać linku z masturbującym się przecpanym raperem tylko żeby dowalić znajomym. Musisz być bardzo lubiany wśród znajomych.
Dno, tragedia i wstyd a jednak kusiło cię żeby popatrzeć na to pośmiać sie z tego cyrku. Widzisz my też uważamy to za cyrk i śmiejemy się z tego, tylko się tego nie wstydzimy.
No i teraz wisienka. Przecież to wy zawsze atakujecie nas bo nie potraficie dodać kilku tagów na czarna listę i kilku do ulubionych żeby widzieć treści które was interesują. Waszym jedynym argumentem są zielonki spamujące discordami i wymyslalajace nowe tagi które są wspólnym wrogiem. Nam przeszkadzają tak samo jak wam i też naciskaliśmy na moderację żeby coś z tym zrobiła.
To geniusze z tagu polityka płakali jaka reżimowa jest tvp i wprowadzaniu dyktatury przez PiS po czym chcieli wprowadzać cenzurę
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: nie wyjaśniłes mnie w żadnym zdaniu ani screenie.
Wjeżdżasz na propagandę a sam ją siejesz . Wiem że oddałbys ostatnia literę na klawiaturze do obrony tego syfu. Więc nasza rozmowa nie ma sensu.
Szczęśliwego Nowego Roku
  • Odpowiedz