Wpis z mikrobloga

- mow tym durniom 24 godziny na dobe, ze zachod jest naszym najwiekszym wrogiem, duchowym i cywilizacyjnym zagrozeniem
- wprawiaj w ruch caly aparat propagandy i trollingu w kraju i za granica by pokazywac, ze cale zlo tego swiata to kolektywny zachod i globalisci
Tymczasem pozyteczni idioci:

Latwo sobie dzisiaj wyobrazic jak lykano ten sam kit za ZSRR.
Nawet w Polsce mamy Brauna, Korwina i sykulszczyzne.

#ukraina #rosja #wojna #geopolityka #sejm #konfederacja #polityka
IdillaMZ - - mow tym durniom 24 godziny na dobe, ze zachod jest naszym najwiekszym wr...

źródło: Screenshot_20231230-173654_X

Pobierz
  • 5
@IdillaMZ: Ja rozumiem, że to może łykać ktoś w Afryce albo Ameryce Łacińskiej, gdzie nie doświadczono ruskiego miru i głównym opresorem były państwa zachodnie, ale #!$%@? w krajach bloku wschodniego, gdzie ludzie jeszcze kilkadziesiąt lat temu stali w kolejce po rolkę srajtaśmy albo dostawali #!$%@? od ZOMO za udział w proteście?! Nie mieści mi się to w głowie.

Tu np. Orban wspomina o węgierskim powstaniu z 1956 roku, tylko boi się
@IdillaMZ: dziwnym trafem, to ludzie z Rosji zawsze trzymaja swoje majatki i ksztalca swoje dzieci na zachodzie a nie odwrotnie. to w glownej mierze ludzie z Rosji jezdza na zachod a nie odwrotnie. sam mam w pracy w UK, gdzie mieszkam, kolesia z Litwy ktory ksztalcil sie w Polsce, ale to Rosja jest git, to media zachodnie klamia na jej temat, skad wiem ze Rosja jest zacofana, bylem tam ze moge