Wpis z mikrobloga

#famemma @a__s @m__b ogarnijcie na jutro o 20:00 jakiegoś moda co by zielonki spamujące ukrócił.. inaczej serwis nie będzie sprawny.. Jutro gala Clout i za pewnie wszyscy chcieli by przeglądać tag w miare cywilizowany sposób.
  • 11
  • Odpowiedz
  • 0
@a__s: Dzisiaj podczas trwania konferencji nie było nasilających się ataków ponieważ ludzie którzy atakują wykop spamem to serwery discordowe które nasyłają dziesiątki ludzi z COPY-PASTE wierszykami żeby wchodzić na ich discord to za darmo obejrzą galę..
Według mnie jednym z rozwiązań powinno być limity dla zielonych kont.. wiadomo że pewnie dla was implementacja i zmiana w wierszach to trochę pracy.. ale myślę że 1 wpis na 5/10min dla zielonek i
  • Odpowiedz
Według mnie jednym z rozwiązań powinno być limity dla zielonych kont..

@Samy_Naceri: To nie pomoże, wiele z tych kont publikuje jeden wpis, potem znikają. Problemem jest natomiast liczba kont, jest ich dużo, dlatego nawet jeśli każde konto opublikuje jeden wpis/znalezisko, zaczyna być to dla Was uciążliwe. Pokombinujemy jeszcze rano. Na pewno będziecie mieli większe wsparcie moderacyjne.
  • Odpowiedz
  • 0
@a__s: Opcja C. wyłączcie możliwość dodawania wpisów dla zielonek na tagu tylko podzczas trwania eventów, wykopek stworzył stronę na której widnieją dni i godziny w których są eventy, https://freakday.pl/ mimo wszystko dzieki za wsparcie w imieniu tagowiczów.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
wykopek stworzył stronę na której widnieją dni i godziny w których są eventy

@Samy_Naceri: O, to nam się przyda! Dziękuję (ʘʘ)

• Odpowiedz
  • 0
@a__s ktoś się napracować musiał, nie mam pojęcia czy bota filtrującego słowa (klucz) używacie czy po prostu moderatorzy działają, ale jest dużo przyjemniej.
  • Odpowiedz
@Samy_Naceri: Miło mi to słyszeć (ʘʘ) Mam daty kolejnych gal, postaramy się jeszcze wprowadzić kilka ulepszeń! Dziękuję za feedback :)) Dodałam też w opisie tagu link do strony, którą mi podesłałeś.
  • Odpowiedz