Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill

( ͡° ͜ʖ ͡°) widzę że tag przegryw to jakaś wzrostakownia tag na którym zbierają się same wzrostaki praktycznie i to jest ten "przegryw"? XD 195 osób ma wzrost 180cm+. Ja rozumiem że morda nie taka ale nie wierzę że te 195 osób czy też teraz już więcej ma mordę 3/10 lub poniżej Czyli morda której nawet wzrost nie pomoże od 4/10 wzrost>Morda

Link do wpisu: https://wykop.pl/wpis/74318373/wpis
power-weak - #przegryw  #blackpill 

( ͡° ͜ʖ ͡°) widzę że tag przegryw to jakaś wzros...

źródło: temp_file5568065265037320483

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@power-weak: Dłużsi stażem bywalcy tagu pamiętają nie jednego atencjonującego się wzrostaka który najgłośniej płakał jakim to największym przegrywem nie jest, zazwyczaj po paru miesiącach ten "true" przegryw opuszczał tag bo znalazł dziewczyne na odchodne waląc jakieś bluepillowe teksty.
  • Odpowiedz
  • 1
@Niski_Manlet No to prawda większość ludzi na tagu przegryw to są trolle Tag Przegryw już dawno temu przestał być tagiem dla Przegrywow i stał się tagiem dla Oskarkow trolli większość prawdziwych Przegrywow już dawno przestało się udzielać na tagu bo nie widzą już sensu pisania o swoim przegrywie bo to i tak nie pomoże lub też popełnili samobójstwo ostatecznie
power-weak - @Niski_Manlet No to prawda większość ludzi na tagu przegryw to są trolle...

źródło: temp_file7669452745204651396

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@robert_malkowicz Ja też nie uważam się za przegrywa taguje przegryw żeby więcej osób widzialo moje wpisy no i Ja na szczęście już od małego wiedziałem że bez wyglądu nie ma nawet się co starać o dziewczynie( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz