Aktywne Wpisy
uniwerstal +1142
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Paczka czekała sporo czasu, ale się doczekała, a mój zachwyt przy otwieraniu był nie do opisania!
Moim Mikołajem okazał się @GumaMambaPl i muszę powiedzieć że trafiłeś z prezentami w 10!
Paczka jest świetna, mam tutaj lego, mam grę planszową, mam nawet kubek z herbem ulubionego klubu! Czego chcieć więcej?
LEGO bardzo trafione, uwielbiam Harrego Pottera, a zgredek jest jedną z moich ulubionych postaci, bardzo dziękuję!
O władcy kości słyszałem, ba! Nawet przymierzałem się do zakupu, bardzo dziękuję!
Figurka Yennefer super sprawa, dzięki tobie Geralt na półce nie będzie samotny :D
Kubek świetny, no i podpisany co by mi żaden niewłaściwy człowiek go nie zawinął :D
Piwko o smaku Rogala to coś czego wcześniej nie widziałem, na pewno spróbuję i po wypiciu dam znać!
Do tego sweterek na alko, który wprowadza świąteczny klimat, dzięki!
No i słodycze, są bardzo ciekawe, niektóre nietypowe, zdążyłem już zjeść babeczkę i była świetna, cieszy mnie także obecność cookies bo to mój ulubiony typ ciastek ᶘᵒᴥᵒᶅ
Bardzo dziękuję za paczkę, jestem mega zadowolony i życzę Tobie jak i całemu tagowi spokojnych i pogodnych świąt!
#wykopaka #pokapake