Wpis z mikrobloga

Ten bohater wykopków Natan to mi przypomina takiego szkolnego cwaniaka, co jest mądry w gębie, dopóki nie przychodzi weryfikacja, ale potem i tak szczeka xD

Wykopki lubują się w znęcaniu psychicznym nad innymi, bo sami byli w szkole tyrani i teraz chcą się rewanżować. Stąd fenomen propsowania tego napinacza. Mimo, że nie przepadam za freakami, będąc u znajomych oglądałem tę galę i ten cały Natan skompromitował się totalnie, bo dostał wp*erdol życia od syna Roksiary i jeszcze go wygwizdała cała hala tych bananowych dzieciaków, co oznacza tyle, że popularny jest on tylko wśród zaburzonych piwniczaków, bo julki i oskarki z niepatologicznych rodzin po nim cisną xD

#famemma #patostreamy #bekazwykopkow
  • 24
@wypok_wypok: bo ciśnie prawilniaków i pseudogangsterów bez zahamowań. Przecież każdy tutaj wie, że taki załęcki czy labrygaS to go zgwałcą w oktagonie, ale nie o to tu chodzi. To kto wygra walkę w żaden sposób nie rozstrzyga tego kto ma rację.
@Samy_Naceri: Dla ciebie to jest gra w grę, a dla mnie patola i to nie ma nic wspólnego z show. Show to robił Floyd Mayweather albo Tyson Fury, Natan to jakis anonim z patostreamów, który nakręca patologiczną widownię patologicznym zachowaniem, nikt takiego gówna nie szanuje w normalnym świecie xD
@Kopyto96: a on dzięki temu robieniu z siebie idioty na oczach dziesiątek tysięcy ludzi dostaje walkę co galę, dwie federacje biorą go do siebie z pocałowaniem ręki, i pewnie za każde takie pajacowanie jest w stanie sobie kupić jakieś małe mieszkanie. I to on jest #!$%@?ęty?
@Jamniki2: xD rozumiem jego zamysł, bo widzisz, dzieciaku, nie on pierwszy i nie jedyny chciał się w ten sposób wybići uważam, że to debilne i odbije się na jego psychice. Nigdy nie chciałbym sławy zdobytej w tej sposób.
@Kopyto96 #!$%@? w sławę trzema milionami byś nie pogardził? Za dwa lata nikt o nim nie będzie pamiętał a sześć mieszkań w stolicy zostanie. Za trzy miliony byś mi pałę #!$%@? z połykiem