Nie wytrzymałem i odpaliłem TV Republika by zobaczyć co tam się dzieje, ale szybko zmiękłem. Facet jechał po wczorajszych Wiadomościach/19.30 nazywając je "propagandowym ściekiem" xDDDDD Kto jest grupą docelową takiego przekazu?? Ja na ich miejscu starałbym się brzmieć wiarygodnie i powiedziałbym coś w stylu "pierwsze wydanie nowych Wiadomości było spokojne, ale wkrótce na pewno pojawi się propaganda nowego rządu". Ta telewizja (i środowisko wokół niej) ogólnie przynosi tylko wstyd prawicy. Nie można PO PROSTU zachowywać się normalnie? #tvp #tvpis
@werter_do_jercewa: Widać nie można :D Gdyby zluzowali trochę przekaz, wyzbyli się roli szczujni i skupili się na merytorycznej krytyce nowego rządu (nie, kręcenie afery, że OLABOGA TUSK WYGŁOSIŁ PRZEMÓWIENIE PO NIEMIECKU RATUNKU FLASHBACKI Z 1939 nie jest merytoryczną krytyką), to odbiór społeczny decyzji Sienkiewicza byłby zupełnie inny. A tak, to chyba większość narodu się cieszy, że szambiarce wyciągnęli wtyczkę :D
@werter_do_jercewa: Ludzie, którzy wolą, gdy nie muszą za dużo myśleć, bo im to ciężko przychodzi. Słyszą z magicznego pudełka co należy myśleć i są szczęśliwi, że nie muszą przeciążać swoich dwóch szarych komórek.
@werter_do_jercewa teściowa moja wczoraj widziała pierwsze wydanie i9:30, wytrzymała 3 minuty i już oburzenie s głosie "wyłącz mnie to, nie będę oglądać PROPAGANDY", TEGO SIĘ SŁUCHAĆ NIE DA". I dziś od rana tylko za tiwi republika chodzi i opowiada, że to teraz będzie oglądać XDDDDD Także jest wesoło na to patrzeć, gorzej troszkę, jak masz to pod nosem.
Facet jechał po wczorajszych Wiadomościach/19.30 nazywając je "propagandowym ściekiem" xDDDDD
Kto jest grupą docelową takiego przekazu?? Ja na ich miejscu starałbym się brzmieć wiarygodnie i powiedziałbym coś w stylu "pierwsze wydanie nowych Wiadomości było spokojne, ale wkrótce na pewno pojawi się propaganda nowego rządu".
Ta telewizja (i środowisko wokół niej) ogólnie przynosi tylko wstyd prawicy. Nie można PO PROSTU zachowywać się normalnie?
#tvp #tvpis
@werter_do_jercewa: idioci
@werter_do_jercewa: Widać nie można :D Gdyby zluzowali trochę przekaz, wyzbyli się roli szczujni i skupili się na merytorycznej krytyce nowego rządu (nie, kręcenie afery, że OLABOGA TUSK WYGŁOSIŁ PRZEMÓWIENIE PO NIEMIECKU RATUNKU FLASHBACKI Z 1939 nie jest merytoryczną krytyką), to odbiór społeczny decyzji Sienkiewicza byłby zupełnie inny. A tak, to chyba większość narodu się cieszy, że szambiarce wyciągnęli wtyczkę :D
@werter_do_jercewa: Ludzie, którzy wolą, gdy nie muszą za dużo myśleć, bo im to ciężko przychodzi. Słyszą z magicznego pudełka co należy myśleć i są szczęśliwi, że nie muszą przeciążać swoich dwóch szarych komórek.
Także jest wesoło na to patrzeć, gorzej troszkę, jak masz to pod nosem.