Wpis z mikrobloga

@tejotte: phogue.net - poszukajcie czegoś co nie przerzuca w środku rundy to raz, dwa dołączam do gry za kumplem żeby z nim grać, balancer mnie przerzuca bo tak. Debilne.
  • Odpowiedz
@Doleginho: no chyba śmieszny jesteś. Jeszcze tego brakowało żeby ludzi w środku albo pod rundy bez sensu balancer przerzucał... Nawet ze znajomymi się nie da pograć... Jaki jest sens przerzucania 10 ticksów przed końcem rundy? Jak ma balansować to tylko na początku i tyle...
  • Odpowiedz
  • 0
@bbackbone: następnym razem grzeczniej proszę, mogę cię przerzucić do kolegi, ale jak ktoś klnie i pyta co admin k---a, czyli akurat zwraca się do mnie, to mi się odechciewa.
  • Odpowiedz
@Lymha: A mnie się odechciewa kiedy mnie miota po teamach po kilka razy na mecz. Nie po to 15 minut walczyłem na rzecz swojego teamu, żeby minute przed końcem meczu mnie przerzuciło. Niepoważne i tyle, wiec się w-----ć można.
  • Odpowiedz
  • 0
@bbackbone: gra to gra, balans stwierdził, że jesteście zbyt silni, to zadziałał, trudno. A szacunek do drugiej osoby to trochę coś innego, tak tylko mówię na przyszłość.
  • Odpowiedz
@Lymha: Ja do Ciebie pretensji nie mam o to, tylko do debila który ten balancer pisał. Bo tak idiotycznie napisanego plugina, to w żadnej grze nie widziałem. Trudno? Nie po to pracowałem całą rundę na zwycięstwo teamu, żeby minute przed końcem mnie przerzuciło.
  • Odpowiedz