Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +3
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

saintie +23
sama siebie bym wyru……..
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam problem z Adobe Flash Player.
Chcę odtworzyć np. film z serwisu player.pl, jednak ten po kliknięciu w "play" cały czas się ładuje. Uruchamiająć płytę CD, która również obsługuje ten program, wyskakuje mi taki komunikat:
http://imgur.com/cc4HtHr
Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo program. Problem pojawia wszystkich przeglądarkach, Opera, FF i IE
miałem jakiś czas temu problem z filami flesh, instalowałem sterowniki, zmieniałem wersje i różne takie
koniec końców okazało się że miałem padniętą kartę