Wpis z mikrobloga

Niestety atak konfederackiej pi ma konsekwencje zdrowotne dla pani doktor ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Okazało się, że po opuszczeniu Sejmu poczułam się gorzej, straciłam przytomność i musiałam trafić do szpitala. Dziś czuję się już lepiej, ale wciąż nie mogę mówić. Porozumiewam się za pomocą SMS-ów - przekazała "Faktowi". Jednocześnie ujawniła, że przed nią diagnostyka okulistyczna.

https://www.o2.pl/informacje/nie-jestem-kobieta-lekarka-z-sejmu-ujawnia-co-uslyszala-od-brauna-6973957293316896a

#sejm #konfederacja #terroryzm #rosja
  • 16
@wAr1948: żeby powstrzymać niebezpiecznego człowieka który stwarzał zagrożenie dla kilkunastu/ kilkudziesięciu osób który znalazły się w pobliżu.

Gaśnicy proszkowej należy używać jedynie w określonych sytuacjach a wdychanie tego nie jest obojętne dla zdrowia- powoduje problemy pneumunologiczne.
ja gdybym zobaczył rozjuszonego grzegorza brauna odpalającego gaśnicę nie pchałbym się pod nią, więc sama sobie winna.

@Goatifi A jakby losowy chłop nagrywał tiktoka i w sklepie odpalił gaśnice byś też uciekał czy zareagował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)