Aktywne Wpisy
jbc_putina +165
ELITE PLUS
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Nikt jeszcze nie zna [tylko dla wtajemniczonych i gotowych na sukces]
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Kgdygryhy +268
#frajerzyzmlm
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Gościu mi makaron na uszy nawija że zarabia kupę kasy po czym wysyła mi konto demo. 😀
Dlaczego branża e-fajek to taki syf? Praktycznie nie idzie kupić sprawnego e-papierosa. Nie było jeszcze takiego papierosa, którego bym kupił i byłby w 100% sprawny. Teraz mam np. Smoka RPM5 i to cholerstwo zaczęło się wyłączać i działa tylko na kablu. W Voopoo Vincii 80 mi wyświetlacz zaczął padać po pół roku, a Voopoo Vinci 40 mi się po 9 miesiącach wieszały na amen. Miałem też epapierosa czołowej wtedy marki, zajebiście się nim wapowało, ale potrafił całego tanka przez noc wylać na biurko. Popuszczał zresztą non-stop najgęstszy liquid i nie dało się go używać bez noszenia husteczek.
Ilość fabrycznych usterek i jakość urządzeń w tej branży to jest jakaś kpina.
Komentarz usunięty przez autora
@Gomorrah: jednorazówki to nadają się co najwyżej do szpitala. Ale prawda, dobrze smakują.
@Kaloryfe: dobrze wiedzieć. Dzięki. Odnotowuje.
@psiversum: Idzie, tylko ty się rzucasz na c-----e marki, voopoo/smok/geekvape to jest ściek który się psuje ale jest wszędzie wpychany poprzez preferencyjne ceny i bonusy dla sklepów.
Twój Smok RPM5 to nawet nie ma oferowanego przez smoka zakresu od 5-80w, rzeczywisty zakres to od 5 do 63w (na pełnej baterii)
No i ku zdziwieniu nikogo zepsuty chipset ładowania baterii bo smok zamiast zaktualizować design swoich czipów to jadą na tym samym od parunastu lat robiąc małe zmiany aby mieć to co
@psiversum: Upewnić się czy na pewno nie ma u ciebie e-tabak / e-liq. Jeżeli nie ma to można kupić albo w polsce np e-liq.pl doctorvape.eu i tym podobne, albo bawić się w zamawianie z unii europejskiej.
Jeszcze jedno ważne pytanie. Jest w EU limit tanków do 2 ml. Różne sztuczki robią producenci. Największa chamówa to gumki wklejane do tanka – nie widać liquidu i nie da się tego zerwać. Spoko rozwiązaniem jest sprzedaż z tankiem 6ml, ale fabryczną grzałką poszerzoną. Kupując nową grzałkę, odzyskuje się 3ml w tanku.
Kupując przez internet nie ma żadnego info o tym, jak ograny jest ten limit. Pozostaje chyba
Potwierdzam, mam dwie sztuki pico od premiery czyli już w c--j lat temu i obie działają bez zająknięcia, nawet farba się w miarę trzyma
Jeden z chyba najlepszych modow w historii jeżeli chodzi o trwałość.
Widzę, że w bańce e-fajek wciąż stabilnie, c-----o, ale stabilnie xD Z wapowania pamiętam tylko, że jeden parownik był