Wpis z mikrobloga

To bezmyslne jaranie sie Kotlownia robi sie powoli meczace. Normalnie drugi mesjasz sie znalazl krol wykopkow. Za chwile gosc pusci baka w kiblu a wykopki beda klaskach dupami bo "wow ale on jest super cool szef totalny wow ale on to zrobil wow". Juz bez przesady ludzie ogarnijcie sie. To juz zakrawa powoli o jakis chory fanatyzm. Nie walcie juz tak sobie nawzajem za kazdym razem jak widzicie tego goscia w okularkach przed kamera bo to smieszne zaczyna sie robic xDDD
#sejm #polityka #konfederacja #bekazlewactwa #wybory #holownia
kamil-tika - To bezmyslne jaranie sie Kotlownia robi sie powoli meczace. Normalnie dr...

źródło: Bez nazwy

Pobierz
  • 9
@michalxd21: @mirage50 znaczy nie zebym mial cos bardzo mocno przeciwko niemu ale tez bez przesady robic sobie z Kotlowni jakiegos bozka ktory byle pierdnie i juz dostaje bezmyslnie poklask. Z kazdym dniem jego uwielbienie przez wykopkow i spoleczenstwo robi sie coraz bardziej groteskowe
@kamil-tika: nie no, dla mnie gość po prostu przenosi standardy z TV do sejmu, najpierw ripostuje pisowców co z automatu zdobywa poklask a potem, przy tak ogromnej widowni rzuca tekstami w stylu "Dawaj Zbychu Dawaj" co dosłownie dawało mi vibe komentarzy zza kulis Mam Talent, a nie poważnej izby wyższej. Ale #!$%@?, zobaczymy co dalej będzie, póki co nieźle zaczął, ciekawe tylko czy wytrzyma z tym poziomem zainteresowania aż do wyborów
@michalxd21: laska wykopkow na pstrym koniu jedzie spokojnie. Max za 2 lata jak Tusk z ziomkami beda sruby dokrecac i podwyzszac podatki to nagle nowymi starymi wybawcami bedzie Morawiecki z PiSem a w 2027 beda kolejne najwazniejsze wybory po 89 i tak to sie w tym chlewie zyje xD
@kamil-tika: @michalxd21 Mnie najbardziej rozwala robienie się na inteligenta - te okularki, wstawianie trudnych słówek często niepoprawnie użytych. To zwykły średni-rozgarnięty showmen który frontuje projekt którego pewnie do końca sam nie rozumie. W sumie nachodzą skojarzenia z Wałęsą, ego chyba też podobne.