Aktywne Wpisy
Szychasekk +191
#tinder
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Coraz mocniejsze te baby na tinderze, dzieciaka mi już zrobili to teraz masz mi ogarnąć dom, bo ja pracuje w drogerii i mam #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan_Janusz +84
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Po pierwsze, tu kompletnie nie chodzi o to, czy Braun zgasił żydowskie świeczki, czy lampki na choince czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że typ zachował się jak zwykły przemocowy schizofrenik, który zaatakował fizycznie innych ludzi, pogwałcił powagę sejmu, a także zrujnował wydźwięk tego historycznego dnia na który czekało prawie 12mln ludzi. Zniszczył nawet to co w ostatnich tygodniach wypracowała sobie sama Konfa. Wy po prostu wprost popieracie przemocowe i bandackie zachowanie, a jako glejt dajecie sobie to, że temat dotyczył chanuki i wywalone, można odpalać csa.
Przy okazji pis i tak już wystarczająco nas ośmieszał na arenie międzynarodowej, a teraz jeszcze Braun dorzucił swoje trzy grosze, które poszło w świat. Wyrazem patriotyzmu jest jednak dbanie o dobre imię swojego kraju, no ale co wy o tym przecież możecie wiedzieć. Grunt, że lewaków i żydów boli dupa.
Po prostu dramat.
#bekazkonfederacji #braun #gownowpis #afera #sejm #polityka
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Banda błaznów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@SzejdiSlimSzejdi: watpie, to byl inna cyfra jesli starasz sie tu kreowac z tego holocaust i antysemityzm
@SzejdiSlimSzejdi: a szkoda strzepic ryja
Jak widać duża część społeczeństwa nie chce by takie obrządki miały miejsce w tym budynku.
@Mrbimbek jakby Ci ktoś prysnął z gaśnicy proszkowej prosto w twarz to rozumiem że nie miałbyś nic przeciwko? Tak, te świeczki prawdopodobnie nie powinny tam stać, podobnie jak nie powinien wisieć krzyż, a w kaplicy sejmowej nie powinni się modlić o deszcz, ale to się reguluje ustawą, a
@Mrbimbek: Jak duża część społeczeństwa będzie za ukamienowaniem Brauna, to oznacza, że można to zrobić? Co to za gimbusiarska argumentacja.
Zobacz, 20 lat te świeczki nie nie zrobiły nikomu krzywdy, ergo nie były żadnym zagrożeniem, do momentu, aż twój upośledzony guru zaatakował bogu winnych ludzi.
Widać, że upośledzony guru ma równie upośledzony elektorat.
@SzejdiSlimSzejdi: Na zagranicznym X Braun to bohater. No i ludzie się dziwią, jak to możliwe, że w parlamencie odbywają się żydowskie obrzędy.
Choinka ci nie przeszkadza?
btw. Ciekawe, ze z islamem jakoś tak zawsze to ruskim najbliżej.
Kurde, pusty łeb z wąsami odpala gaśnicę w Sejmie, przechodzi z 10m zanim na te świeczki trafia i dookoła wszystkim pyli, także babce w twarz. Jeszcze ze 2 razy poprawia gdy już świeczki dawno zgaszone.
Ameba umysłowa. Sprawdził, że ta chanuka nigdy stamtąd nie zniknie bo stanie