Wpis z mikrobloga

Krótki komentarz losowego Mireczka z internetu jakim jestem co do dzisiejszych wydarzeń w sejmie:
* Braun niestety odkleił się od rzeczywistości a szkoda bo z jego umiejętnością wypowiedzi mógł być ciekawą osobą w dyskusji. Niestety jego przekonania, szuryzm, odklejka sprawiły że nie ma sensu tracić na niego czas. Akcja z gaśnicą to rzeczywiście akcja niczym z patostreamów.
* Odpowiedzialność Bosaka za to co zaszło nie powinna mieć miejsca, może się i wstrzymał, może nie powinien, ale dostawać obuchem za zachowania świrniętego kolegi z klubu? To odrobinę za dużo.
* Wykorzystywanie tej całej sytuacji by obarczyć odpowiedzialnością Hołownię, i mówienie że gdyby marszałkiem była Witek do tego by nie doszło to dla mnie gorsze zachowanie nawet od tego co zrobił Brauna. Wykorzystywanie czegoś takiego do siania zamętu i wygadywania takich bzdur? To jest czyste skur...yństwo.
* "Hołownia zrobił z Sejmu takie patostreamy, że nauki pobierał chyba u Magicala..." - Mejza. Serio, ta gaśnica to nic przy takich tekstach. Sugerowanie że Hołownia w jakikolwiek sposób jest za to odpowiedzialny powinno być po prostu karane dyscyplinarnie, bo jest to oszczerstwo, chamstwo i czyste patrz wyżej.

#sejm #bekazpisu #polityka
  • 2
Odpowiedzialność Bosaka za to co zaszło nie powinna mieć miejsca, może się i wstrzymał, może nie powinien, ale dostawać obuchem za zachowania świrniętego kolegi z klubu? To odrobinę za dużo.

@Jasak: a ja myślę że bardzo dobrze. Zbyt długo zgrywał cwaniaczka w wywiadach wywijając się od odpowiedzialności za wypowiedzi kolegów wyuczoną formułką "proszę go zaprosić i spytać, ja nie będę komentował". No to teraz sobie nawarzył piwa takim unikaniem i bardzo