Wpis z mikrobloga

Jak nie znoszę Bosaka i nie mogę go słuchać, tak muszę przyznać, że spodziewałam się, że będzie marszałkiem, który jednak ogranicza czas wypowiedzi 'lewakom'. A on podchodzi dość liberalnie do wszystkiego. Jestem pozytywnie zaskoczona #sejm
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amishia: no i przykre to jest jak pis obniżył standardy, że zwykła kultura i podstawowe normalne zachowania ludzkie są traktowane z zaskoczeniem jako bardzo pozytywne. Bardzo dużo ludzi się tym zaskoczyła spodziewając się pisowskich metod
  • Odpowiedz
@Amishia: póki co to wszyscy marszałkowie dają względną swobodę wypowiedzi ludziom na mównicy, ja przynajmniej jeszcze nie zauważyłem żeby komuś wyłączyli mikrofon.

Co osobiście uważam za przesadę bo co najmniej kilku pisowcom powinni mikrofon wyłączyć - Kaczyński chyba o 3 minuty przekroczył czas.
  • Odpowiedz
mierzę przez pryzmat PiS-u i Brauna z Korwinem

@Torbiel1234: ani Braun ani Korwin nigdy nie mieli możliwości czegoś takiego zrobić, więc możesz mierzyć tylko przez pryzmat PiSu. Szkoda że autorka boi się że ktoś zobaczy jej obłudę i kasuje komentarze, więc tu raczej nie podyskutujemy.
  • Odpowiedz