Wpis z mikrobloga

To co jest najgorsze w PiSie to brak klasy. Serio można się zgadzać, lub nie, ale takie chamstwo jakie oni prezentują jest przerażające.

@CzechoslowackiZwiazekSzachowWodnych: Nie. Najgorsze jest to, że 38% Polakom to imponuje i takich wybierają polityków, chamów i prostaków, bo najwidoczniej sami są takimi chamami i prostakami. Tak jak nigdy nie pojmę jak można oglądać patostreamy czy freakfighty czy w ogóle to donejtować, tak samo nie zrozumie nigdy osób, które
Nie. Najgorsze jest to, że 38% Polakom to imponuje i takich wybierają polityków, chamów i prostaków, bo najwidoczniej sami są takimi chamami i prostakami.

@gandalf_rzulty: XDDD nie no ja lewak jestem i to skrajny, ale takie sprowadzanie ponad 1/3 Polaków do "haha głosujo na PiS bo to debile" to nie tylko minięcie się z sednem sprawy, ale też taki gol samobójczy który libki sobie strzelają (i bardzo dobrze). w ten sposób
XDDD nie no ja lewak jestem i to skrajny, ale takie sprowadzanie ponad 1/3 Polaków do "haha głosujo na PiS bo to debile" to nie tylko minięcie się z sednem sprawy, ale też taki gol samobójczy który libki sobie strzelają (i bardzo dobrze). w ten sposób nie zrozumiesz czemu ludzie odsunęli PO od władzy na rzecz PiSu, tylko sobie poplujesz, a reszta nielubiących PiSu zaplusuje. czy zgodzę się, że PiS był złym
@gandalf_rzulty: xDDDDDDDDDDDDD ale ktoś tu ma kruche ego, że tak niemiło musi zaczepiać. Ja ci chłopie grzecznie bez inwektyw nakreśliłem w pierwszym komentarzu sprawę, ale jak widać strasznie cię ta zachęta to głębszej refleksji uraziła. No i słusznie, rzucając takie proste hasła jak rzucasz prędzej zdobędziesz plusy wykopków. Ludzie nie lubią myśleć, proste hasła są nośne.