Muszę Wam powiedzieć, że jesteście w większości idiotami.
Też kiedyś oglądałem #famemma, ale teraz to jest już ściek jakich mało.
- Marcoń wali w c---a ze wszystkim, praktycznie nic co mówi nie jest prawdą a Wy się jaracie jak małpy. - Tak, Polak jest synem k---y, ale co z tego? Po 13 lat macie że to takie śmieszne? XD Ma to ma, ja p------e, matki nie wybierał. - Kiedyś żeby zawalczyć, trzeba było coś osiągnąć, mieć jakieś zasięgi. Teraz wystarczy k---a ubrać kurtkę z napisem security i nagrać jak się chodzi i proszę bardzo, waleczka - Ferrari za kulisami z polakiem są na OK, tylko robią show.
Nie rozumiem jak może Was ta hipokryzja nie w------ć. Ale co ja mam powiedzieć jak tworzycie sobie jakieś historie gra sz i sobie k---a wszystko podpinacie, mój c--j ma 23cm, też ozdoba przewidział? XD
Dobre show robi fabijański, pasut i ludzie ich pokroju. Bez takich akcji jak przygłupy wyżej też może być super, no ale skoro kochacie hipokrytów, to pierwsze zdanie tego wpisu do was.
Ja już nie będę tego ścieku oglądał i PPV nie kupię, a bywało że i kupowałem ppv i obstawiałem waleczki.
@richr dokładnie tak jest ale pamiętaj, Fame MMA dostosowuje się do publiki czyli tych co płacą i oglądają. W przeciągu roku na tagu #famemma pojawiło się około 2k nowych użytkowników, większośc to multikonta szczególnie tych co udzielają się tu najwięcej. Reszta to boty, dzieciaki plus infuenserzy: Szeli, Bombel, Natan, Filipek, Mściwuj itp.
@richr: Ja mysle ze podniecenie sratanem opadnie w sobote. Ciezko sobie wyobrazic jaki on moze miec plan na sobote jesli ta walka odbedzie sie. Uwazam ze zaden. Z lwem to ruszal sie jak wstawiony wujek na bójce na weselu. Bardziej przyziemne jest to ze zakladal ze jakims cudem polak wycofa sie z walki, lub tez zostanie zawiniety przez służby za ten glosny film - jesli w ogole jakis tam film
Dobre show robi fabijański, pasut i ludzie ich pokroju. Bez takich akcji jak przygłupy wyżej też może być super, no ale skoro kochacie hipokrytów, to pierwsze zdanie tego wpisu do was.
@richr no mega show robią, takie idealnie skrojone pod widza polskich kabaretów. Mogliby się tylko częściej za babe przebierać co? to już jest szczyt humorku
@richr akurat się z tym zgadzam. To że wykop sobie znalazł kolejnego adoratora to nic nowego. Jakieś czas temu tag famemma lizał cipę staśko jak sie udzielała w sprawie nitra ¯\(ツ)/¯ Marcoń to kiep jakich mało, odklejony dzieciak z kompleksami. Kozak w necie p---a w świecie.
@richr: Niestety, jeszcze jakiś czas temu ludzie tu jechali po ferrarim za mówienie farmazonów a teraz ci sami ludzie przyklaskują marconiowi za robienie tego samego...Dymić to trzeba potrafić a taki marcon jest zabawny gdy ma przygotowane to, co ludzie na wykopie mu napisali. Gdy dochodzi do samodzielnego myślenia gość jest k---a troglodytą który tylko się głupio uśmiecha i widać po wyrazie jego twarzy że mózg pracuje ostatkiem sił. To samo
Też kiedyś oglądałem #famemma, ale teraz to jest już ściek jakich mało.
- Marcoń wali w c---a ze wszystkim, praktycznie nic co mówi nie jest prawdą a Wy się jaracie jak małpy.
- Tak, Polak jest synem k---y, ale co z tego? Po 13 lat macie że to takie śmieszne? XD Ma to ma, ja p------e, matki nie wybierał.
- Kiedyś żeby zawalczyć, trzeba było coś osiągnąć, mieć jakieś zasięgi. Teraz wystarczy k---a ubrać kurtkę z napisem security i nagrać jak się chodzi i proszę bardzo, waleczka
- Ferrari za kulisami z polakiem są na OK, tylko robią show.
Nie rozumiem jak może Was ta hipokryzja nie w------ć. Ale co ja mam powiedzieć jak tworzycie sobie jakieś historie gra sz i sobie k---a wszystko podpinacie, mój c--j ma 23cm, też ozdoba przewidział? XD
Ja już nie będę tego ścieku oglądał i PPV nie kupię, a bywało że i kupowałem ppv i obstawiałem waleczki.
#polskiyoutube
@richr: też za c---a nie rozumiem fenomenu tego typa ale ludzie są podjarani w c--j więc stety czy niestety bardzo dobry ruch ze strony fame
@richr no mega show robią, takie idealnie skrojone pod widza polskich kabaretów. Mogliby się tylko częściej za babe przebierać co? to już jest szczyt humorku
@quer: połowa tego tagu co gale
Uspokój się i nie pisz głupot