Wpis z mikrobloga

Wszystkie p0lki sa wyjatkowe, silne i niezalezne dlatego przyjmowanie nazwiska po mezu po slubie to opresja mordo! Czego nie rozumiesz? Musi byc dwuczlonowe co najmniej albo najlepiej w ogole zostac przy swoim. Alez ja wszystkim pokaze swoj manifest silnej i niezaleznej kobiety. Beka. Jak ktos jesli silny i niezalezny to nie musi na kazdym kroku tego pokazywac ani komunikowac calemu swiatu przy kazdej okazji.

Czy CR7 jest bogaty? Odpowiedz to.. jest obrzydliwie bogaty. A czy musi to udowadniac? Nie wiem chodzi i na poczatku kazdego wywiadu mowi "pani redaktur juz zaraz moze zaczac mi pani zadawac pytania ale tylko jeszcze udowodnie wszystkim, ze mam duzo piniazkow i sie zaloguje na konto w banku i do kamerki pokaze obecne saldo". Czy tak to wyglada nie? Nieeeeeeeeeee kazdy to wie i nic nie musi udowadniac. No tak to po prostu nie dziala.

Natomiast p0lka wszystkim wszem i wobec probuje pokazywac jaka to ona silna, niezalezna i wyjatkowa a pozniej przychodzi do zaplacenia na randce za piwsko i kebaba od turka 30 zl i jest kwik bo to "facet powinien placic phiiiiiiiiiii" ale ale tak poza tym to jest silna i niezalezna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pisze tego posta bo sie rozowe obruszyly pod innym moim postem, ze to opresja przyjmowanie nazwiska po mezu. Link: https://wykop.pl/wpis/73964293/zrobmy-nitke-o-red-flagach-fizycznych-i-psychiczny

kamil-tika - Wszystkie p0lki sa wyjatkowe, silne i niezalezne dlatego przyjmowanie na...
  • 10