Aktywne Wpisy
Jara mnie jak laski śpiewają po francusku
#przegryw
#przegryw
Kopyto96 +67
DOKŁADNIE LENNOX LEWIS PODESZED DO MNIE, CO BARDZO MNIE ZDZIWIŁO. POKAZYWALI MU MOJE WALKI W MIĘDZYCZASIE I POWIEDZIAŁ, ŻE BĘDĘ MISTRZEM ŚWIATA, TYLKO ŻEBYM POSŁUCHAŁ JEGO WSKAZÓWEK
#boks #mma #heheszki #zawszesmieszy #pdk
#boks #mma #heheszki #zawszesmieszy #pdk
Skisłem xD. Nawet cules muszą przyznać, że ten człowiek jest idiotą.
#pilkanozna #primeradivision #laliga #fcbarcelona
Jednym z nielicznych zawodników Barçy, którzy po spotkaniu z Valladolid zatrzymali się, by porozmawiać z dziennikarzami, był Xavi Hernández.
Porażka z Valladolid
Stan murawy
Analiza
@Clermont: Wszystko fajnie ale czuję, że widzicie tu po prostu tłumaczenie się człowieka po porażce...a w pewnym sensie coś nieprawdziwego powiedział? Jak dla mnie to jest stwierdzenie, nie tłumaczenie:
Stwierdził jakie było boisko, stwierdził że styl Barcy (podania po ziemi) nie pasuje do słabo przygotowanej murawy. Stwierdził,
Dyskutujmy oczywiście, ale bez takich porównań...
Jakbyś chciał wiedzieć to niezależnie od wyniku spotkania piłkarze Barcy często wypowiadają się na temat stanu murawy, a niektóre drużyny przecież dobrze wiedzą że mogą uzyskać przewagę mając słabo przygotowane boisko.
Jak zwykle najlepiej postawić siebie w miejsce oskarżonego: masz zajebiste boisko, grasz na najwyższym poziomie, jaki może być, a Twój styl
Podobnie jest zresztą z płakaniem, że przeciwnik nie chciał grać, bo postawił na kontry, zamiast wychodzić całą drużyną na połowę Barcy, zostawiając
To nawet w niskich ligach w Polsce dba się o to by murawa była przed meczem zroszona i bardzo dobrze przygotowana, bo wtedy można grać w piłkę. Nie jest to ujęte w przepisach, a szkoda, szczególnie, że kluby z najwyższej pułki stać na to. W IV lidze naszego kraju często