Aktywne Wpisy
ninetyeight +714
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +13
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Dlatego ci murzyni mnie nawet nie mierzą, pozdro jeśli ktoś liczył na zajebistą część GTA, ale na przyszłość musisz się lepiej orientować w temacie, bo później przychodzi rozczarowanie( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gry #gta #gta6 #bekazlewactwa
@DoktorStyle: to moje największe obawy, zamiast ciekawego protagonisty, dostaniemy miałką historię.
A zamiast prawdziwego przestępcy
"Sytuacja zmusiła tę biedną dziewczynę do kariery przestępczej ;("
@Farezowsky w cyberpunk można wybrać, tu będzie na bank to #!$%@? przełączanie się między postaciami z piątki. I tak zagram, ale nie planuje wydać na to kasy ( ͡º ͜ʖ͡º