Aktywne Wpisy
Zrobiłem przelew blik na telefon, 250 PLN, niestety odbiorca źle podał numer. Próbowałem dodzwonić się na numer gdzie trafił przelew, na początku nikt nie odbierał, a po chwili zostałem zablokowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzwoniłem z innych numerów, ale jest tylko sygnał. Nie rozumiem jak można tak się zeszmacić za 250 PLN. No cóż, reklamacja w banku już złożona. Jeśli banku się nie wystraszy to poczekam na dane

Krzyyyyysiu +252

Jak ktos chce zobaczyc jak wygladaja "piekne" rozwiazania to polecam zobaczyc ten profil -> https://www.reddit.com/user/4HbQ
Tylko wiesz, takie konkursy w sumie o niczym nie świadczą. Bo liczy się głównie czytelność a nie długość kodu. I tu Python przegrywa z kretesem: zwyczajowy brak specyfikacji typów (nawet jak Twój kod ma, to libki już nie), odwrotna składnia for-comprehensions gdzie najpierw podajesz co generujesz a potem z czego, map/reduce/filter, których nie da się łączyć
w python array[1:4] oraz array[1:-1] czyli po jednym znaku mniej co jak wyzej napisałem ma znaczenie jeśli chodzi o najktórszy kod.
Napisz to samo w Javie lub Scali