Wpis z mikrobloga

Poznałem kiedyś takiego rozrywkowego ziomka, jeździł on z ziomkami raz co tydzień na #!$%@?, oczywiście wcześniej sobie chleją. No i nie zazdrośćcie mu. Potem znalazł sobie porządną babę i raz coś wypalił, że ta jego to nie robi mu loda. Ja się pytam "czemu niby?", a on mi odpowiada "bo ten #!$%@? był w tak obskurnych miejscach że nie mam serca jej tego robić".
#divyzwykopem
#tinder
#przegryw
  • 7
@Tata_Kasi: on mi opowiadał jak to wyglądało, jechali do burdelu i tam burdelmama przydzielała dziwkę chłopowi. Raz trafiła się 18 letnia, modeleczka Ukrainka, a raz Hilda, 90kg, lat 54. Tylko on mi mówił, że to obskurny taki burdel, że te dziwki tam nawet niedomyte chodziły.
@lukiboss: to po co tam chodzili? Zupełnie nie rozumiem. Zawsze myślałem że sam wybierasz dziewczynę z tych co są wolne, a nie że przydzielają. I niedomytej to bym nawet 18latki nie chciał, fuj!
Straszna speluna, mnie by obrzydziło. A nie mam nic przeciwko prostytucji, divy są bardzo pożyteczne, ale to co opisujesz jest obrzydliwe
@Tata_Kasi: każdy płaci niby za godzinę, a wiadomo że kończy to się wcześniej. Także taka dama, dziennie przerobi 10+ chłopa, myślisz że chce jej się 10 razy dziennie myć?
myślisz że chce jej się 10 razy dziennie myć?

@lukiboss: właśnie dlatego nigdy nie byłem w burdelu, laska która już miała 10 dziś i tysiące wcześniej mnie nie pociąga. Do tego higiena jest dla mnie bardzo ważna.
Ale niech każdy robi co chce, jeśli twojego znajomego to kręciło to ja nie będę osądzać