Wpis z mikrobloga

@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: Sprzedając coś trzeba pracować, to było otwarcie dla kontentu, coś jak przychodnia w Klanie, tło dla Aktora i jego Teatru. Ja traktuję odyseję, to odwołanie jest przecież celowe, jako wielki dramat ubrany w lekkie szaty komedii. To wielki popis Pana Marcina, Aktora na poziomie pana Seweryna czy Łomnickiego. W zasadzie monodram w 1000 aktów. I jeszcze dba o tło, scenariusz, dramaturgię, szpoba dla pana Frejera.
  • Odpowiedz
@Babyiamfull: Przecież nie trzeba się dopatrywać puszek po piwsku czy innym alko. Czerwona spuchnięta morda wraz z nochalem przekazuje wszystko, on wali od rana do nocy i rzadko trzeźwieje.
  • Odpowiedz
@Babyiamfull może mi ktoś w dwóch zdaniach wyjaśnić kto to jest? Bo co chwilę ta morda na wykopie się pojawia ale nie zdążyłem jakoś tego załapać, jakiś kolejny patus pokroju Tigera Bonzo?
  • Odpowiedz
@elosiema: Hotelarz i doradca biznesowy, ale taki w małej skali, bardzo małej skali. Ogólnie Cygan Słowacki dobrze mówiący po polsku, dna dało o sobie znać i pojechał szukać swojej krainy Ariów do Azji. Zaczął od Kambodży i tam wiedzie żywot Beja. Żyje lekko i przyjemnie, co drażni wykopowych Polaków, muszą pracować i żyją w zimnie. Ot tyle.
  • Odpowiedz