Wpis z mikrobloga

@7160: czuć ten mistyczny chłód.

Gdy wieczorem zaczniesz płakać, że kobiety cię nie akceptują, będziesz mógł sobie przypomnieć jaki jesteś oschły!
  • Odpowiedz
  • 0
@7160 jak najbardziej i tak bardzo poszedłeś na rękę, jak wiadomo jedna samica = hotel dla chłopów z okolicy i jej studiów
  • Odpowiedz
@7160 ale z ciebie buc i infantylny szczyl. xD
Ale byś srał jakby to w drugą stronę było. „To był żart”, to jest żart. Ty chciałeś bez podstaw ją obrazić, i tłumaczysz to teraz żartem.
Smutne, że męskie #!$%@? wylewają na przypadkowe osoby swoje frustracje. Taka męska feministka z ciebie. Niczym się nie różnicie. Ten sam poziom inteligencji, ogłady i wiedzy.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
ale z ciebie

@Biskupator: ALe z ciebie spermiarz - codziennie tego typu żarty lecą w reklamach, radiach i tylko rechoczesz "hehe, ale silna kobieta - dała gripex FACETOWI co umiera z przeziębienia, hehe" "ale ten Mr Muscle wytresowany! sprząta aż miło" - czy seksistowskie żarty w esce.
  • Odpowiedz
@7160: ależ projekcja spermiarzu. Ja nie słucham badziewia, tak jak ty, a reklamy nie wywołują u mnie bólu dupy i świat mi się nie wali. Nie muszę potem robić z siebie debila, jak ty, walcząc z "matriarchatem". Jeśli to był żart, to współczuję braku poczucia humoru.
  • Odpowiedz
@7160: Ból? Śmiech, a że mam moment to sobie skomentowałem. Ty myślisz, że ty mnie coś obchodzisz? Żeby wywołać ból dupy musi być jakieś powiązanie emocjonalne. Weź idź się dalej brandzlować nad tym jak to faceci mają źle i wszędzie jest feminizm. Iksde młokosie. Dorośniesz to ci przejdzie, mam nadzieję. Niektórym nie przechodzi i pozostają szczylami, mając 40 lat. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
mnie coś obchodzisz

@Biskupator: Jestem tego pewien. Takie osobniki jak ty niezwykle żarliwie pałają uczuciem do randomowych osób. Nie wiem z czego to wynika i gówno mnie to obchodzi. Cieszę się, że mój żarcik striggerował jakiegoś pajacyka.
  • Odpowiedz