@Lomana_LuaLua sorry za takie parę odpowiedzi na raz ale jeszcze jedna rzecz chciałem poruszyć - mówisz że muszę mieć w tym na pewno jakiś interes żeby tak pisać. Mam - chciałbym żeby moje dzieci i wnuki tutaj zostały, w aglomeracji, a nie wyjechały na drugi koniec Polski i przyjeżdżały 2x do roku na święta jak połowa młodzieży w regionie. Uwierz mi, że to będzie zależeć od tego jak prezentuje się centrum, ile
@sylwke3100: na pewno nie powinno się wciskać korpo w osiedla. Teraz u mnie tak wcisnęli korpo i pomimo że jestem poza strefą to będziemy mieli jak w strefie bo mieszkańcy jednogłośnie zagłosowali za tym żeby parking był tylko dla mieszkańców osiedla. Powoli całe osiedle na to przejdzie i korposzczury będą miały problem
Nikt nie ciśnie bo większość petentów komunikacji miejskiej ma mentalność biedaka. Poważnie. Autobus się spóźni30 minut? Oni ci napiszą na grupie na fb, że kiedyś to w ogóle autobusów nie było i ciesz się że w ogóle przyjechał xd bierze się to z tego że każdy z kasą większą niż minimalna kupił sobie samochód. Więc korzystają z niej najbiedniejsi którzy właśnie mają taką mentalnością dlatego swoją drogą są biedni. Ja wiele razy
#slask #katowice #parkowanie