Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: po pierwsze te ceny sa grubo odjechane, bardzo grubo.

Po drugie porownujesz s22 i s21 FE, ten dopisek Fan Edition ma spore znaczenie, jest to inny model.

Jesli zastanawiasz sie nad samsungiem w tej kasie, to szukaj na promocji s23, bywal juz ponizej 3000zl.
S22 odpusc kompletnie, to nie ma baterii, zwlaszcza w zestawieniu z pradozernym procesorem.
  • 0
@ATAT-2: po pierwsze te ceny sa grubo odjechane, bardzo grubo.

@PurpleHaze: że w tym sklepie czy ogólnie ?

Po drugie porownujesz s22 i s21 FE, ten dopisek Fan Edition ma spore znaczenie, jest to inny model.

@PurpleHaze: rzeczywiście, ale chyba róznica tylko w rozdzielczości?
że w tym sklepie czy ogólnie ?

@ATAT-2: w tym sklepie. Sugeruje wizyte na pepper.pl i sprawdzenie cen w promocjach. Tylko niexzdziw sie ze s22 prawie nigdzie nie ma. To 2 letni smartfon, ktory nie cieszyl sie duza popularnoscia, ze wzgledow o ktorych pisalem wyzej.

Co do roznic to tutaj wiecej info.
https://gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11253&idPhone2=10954#diff-

Z glownych:
Procesor (lubimy snapdragona, nienawidzimy exynosa), rozmiar ekranu, bateria.
@ATAT-2: czemu komuś chcesz zrobić krzywdę i kupić s22? (o s21 nie wspomnę bo to zaraz 3 letni telefon). Nie lepiej coś kupić nowego w podobnej cenie co leżakowane stare modele? Pixela np? Za taką cenę wolałbym wszystko inne niż te telefony.
@TwistedFate: dla mnie te telefony co wrzuciłeś są nie dostosowane zupełnie do ceny. Po prostu wyrzucasz 1000 zł w błoto. Nie wiem czy nie wolałbym już jakiegoś a54 czy czegoś za 1600 zł niż to co wrzuciłeś. Ja wiem ze prezent i budżet ale naprawdę jak to jest na gwiazdkę to myślę że jest duża szansa że będzie promocja za 3000 na s23