Aktywne Wpisy
spreparowany +113
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +69
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przydadzą Ci się.
Jedyny Marszałek z rigczem.
Chamy bez honoru a on im z kulturą odpowiada. A jak cię jego zdania bolą to bardzo dobrze. Przemyśl dlaczego.
A posłowie na sali nie są od dyskutowania z Marszałkiem i procedurami, tylko od słuchania i stosowania się do nich.
Czemu nie przeszkadzają ci pyskówki pisowców, jawne kłamstwa na mównicy, z obu stron?
Jeśli ktoś robi #!$%@?ę z logiki to na pewno nie Hołownia.
Ale jak brakuje merytorycznych argumentów czemu on jest zły, to się szuka takich w dupie.
@Biskupator: nie, nie robi tego doskonale... wali jakieś mało śmieszne żarciki #!$%@? wie po co, tak jak pisałem, #grazynacore
"Nie jestem studolarówką, żebym się każdemu podobał." Słowa Hołowni. Można go nie lubić, ale mówienie, że jest złym Marszałkiem to zaklinanie rzeczywistości i ujawnianie swoich uprzedzeń TYLKO
@Biskupator: nie, są zwyczajnie nieśmieszne
Chcesz zobaczyć niepoważnego Marszałka Sejmu? Zobacz jak się zachowywała Witek, jak się zachowywał Terlecki na krześle Marszałka. Wtedy zobaczysz niepoważnych ludzi. Czy oni, według