@exystexys: nie wiem.. dobija mnie to że mam 29 lat i nigdy nie korzystałem z życia. Tak umrzeć i nic nie mieć nic z życia to lipa trochę ehh Zaraz będę stary i over..
@anonanonimowy321: ciesz się małymi rzeczami, z 4-5k jak mieszkasz z rodzicami pewnie będziesz mógł lepiej życ niż ktoś kto ma 8k a wynajem mieszkania itp.
Jakieś hobby typu elektronika, którkofalarstwo, obserwowanie gwiazd, książki, audiobooki, a na starość kupisz hate w bieszczadach i psa :)
@anonanonimowy321: zapraszam do krakowa gdzie 40 metrów potrafi kosztować średnio 3.5-4k a czasem nawet więcej potrafi, chyba że mówimy o miejscach gdzie do pracy dojeżdżasz 50min tramwajem z przesiadkami
chyba nie wiesz jakie są ceny, teraz za pokój mniej niż 10metrów kwadratowych widzialem oferty za 2k i kilkadziesiat ludzi w ciagu jednego dnia się zgłaszało.
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
Zaraz będę stary i over..
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Jakieś hobby typu elektronika, którkofalarstwo, obserwowanie gwiazd, książki, audiobooki, a na starość kupisz hate w bieszczadach i psa :)
chyba nie wiesz jakie są ceny, teraz za pokój mniej niż 10metrów kwadratowych widzialem oferty za 2k i kilkadziesiat ludzi w ciagu jednego dnia się zgłaszało.