Wpis z mikrobloga

@KotBojowy kurła przecież tylko najgłupszy kuc mógłby uwierzyć że konfa nie pójdzie z pisem. Przecież tam zarządza b0sak ordo ludis i pszemo wipler pisowski przydupas na poziomie gowina xD
  • Odpowiedz
@KotBojowy: Bosak w końcu raz na setki wypowiedzi o koalicji z pisem, dobrał słowa w ten sposób, że w końcu dał niezbity dowód na chęć jej utworzenia xD, a tak serio to wykopkom takim ty to od początku cieknie ślina na choćby mały sygnał, że mogłoby tak być xD
  • Odpowiedz
@wonder_men byli na rozmowie koalicyjnej? Tego nie słyszałem. Ogólnie korwin, ma "trochę" inne podejście do polityki, on zawsze mowil, że należy trzymać się z silniejszym, bądź zwycięzcą. Jest w tym sens, ale fakt, że konfederacja zrzesza sporą ilość dość kontrowersyjnych postaci i dlatego takie podejście nie ma w ich przypadku sensu.
  • Odpowiedz
@Rga79 nie ośmieszaj się, dalem ci link, dałem ci opis. Mam to jeszcze w twoja głowę wsadzić, żebyś zrozumiał? Masz twarde statystyki, a ty jakieś fikołki robisz.
  • Odpowiedz
@uriel_ck poczekaj, wszedłem w twój link i tam jest:

Najmniej razy tak samo jak PiS głosowali nad ustawami posłowie Konfederacji – 82. To oni najczęściej - 80 razy - głosowali przeciwnie.

????? To czemu pisałeś na odwrót xDD
  • Odpowiedz
gdyby powodem nieutworzenia koalicji z pisem była niechęć do tego co reprezentuje sobą PiS, to Bosak podałby to jako powód

@KotBojowy: i podał, gdybyś wkleił coś więcej niż jedno zdanie ch$# wie skąd.
  • Odpowiedz
to zadanie wpłynęło z jego złotych ust i określało powód przez który dzisiaj taka koalicja nie powstanie

@KotBojowy: Bzdura. Powody były inne, jasno je podano. To co cytujesz to było stwierdzenie faktów.
  • Odpowiedz