Wpis z mikrobloga

Bo nie opisują kanapek żeby je odróżnić w kuchni, tylko to jest element ich brandu, czegoś co ma u ciebie wywołać jakieś pozytywne skojarzenia, które skłonią cię do zakupu. I albo to kupujesz albo nie.


@tigga: no wiem, dlatego się pytałem kto normalny pisze że "ugabuga nigdy nie zjem gdzie jest kreatywna nazwa"- autentyczne upośledzenie umysłowe. Pro tip - składniki są pod spodem. Ma się nazywać TacoZMielonymPaprykąGuacamoleCheddarem w karcie? Serio?
kto normalny pisze że "ugabuga nigdy nie zjem gdzie jest kreatywna nazwa"-


@eyaf: ale to nie jest żaden manifest, masz tych foodtrucków obok w ciul, i po prostu go mijasz bo masz dyskomfort czytając menu. Tak samo jakby go pomalowali na jakieś żarówiaste barwy, które ci nie pasują.
@tigga: jak byś nazwał taco z mielonym, awokado, papryka, ser, śmietana, sos? Ale tak żeby taki wielki free-thinker niezależny geniusz jak ty się nie obraził?