Aktywne Wpisy
rachuneksumienia +41
Mireczki jestem załamany, święta rozpirdolne...
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Wziąłem w maju ślub z moim #rozowypasek
Wszystko pięknie kolorowo. Kościelny, bo jej rodzinie zależało ( mi medium rare). Było puszczanie gołębia (xD), bo ona chce. Łącznie wesele na 180+ osób gdzie z mojej rodziny było łącznie 38. Ale chciała wesele z bajki i zdjęcia w kabrio.
Ja w zasadzie poprosiłem tylko o jedno. Żeby wzięła moje nazwisko. Coś się wykręcała, że teraz się tak już nie
Connor_McDonald +278
To jak, bardzo #tvpis zniszczyło moje relacje rodzinne w ciągu ostatnich 8 lat jest niebywałe xD Oczywiście to nie stało się nagle, tylko stopniowo. O ile jeszcze na przełomie rządów PO i PiS mama była w stanie dostrzegać plusy i minusy obu stron, tak obecnie wykazuje reakcje w stylu psa Pawłowa. Wierzcie lub nie: na przykład na widok flagi UE dostaje ataków agresji i wyzywa zachód, mówi o spiskach wymierzonych w Polskę,
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link