Aktywne Wpisy
Ana77 +7
Jutro mam pierwsze spotkanie z terapeutą, #!$%@? nie idę, rano odwołuje. Nie będę opowiadać o swoich smutkach i problemach obcej osobie za 200 zł/h. Nic mi nie pomoże to w moim kłopotach, ChADu nie wyleczy. Dobrze myślę?
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Czy jest coś bardziej żalosnego niz opowiadanie co mamusia mówiła jak miałam 10 lat? To zbyt osobiste.
Chlopy wiem, że sie ze mną zgodzicie. Ja chyba ma takie malo damskie podejście do tematu. Chyba wole
Jak odnosicie się do teorii że jak Ukraina przegra to Rosja zaatkuje Polskę? #ukraina
1) Bo wszyscy mają to ja też mam i chcę mieć - nie ważne czy się nadaje do tego biznesu, czy mam warunki socjoekonomiczne
2) Nic nie cementuje relacji tak jak dziecko (no ewentualnie kredyt) - ludzie boją się być sami, już teraz jak i na starość
3) Żadne argumenty antynatalistyczne (z filantropii, z mizantropi itd.) nigdy nie trafią do ogółu, bo większość ludzi lubi / toleruje życie / jest
Dziecko jest ci potrzebne aby mieć satysfakcję z życia, bez dziecka wszystko co posiadasz przepadnie, każdy twój ruch i osiągnięcie wydaje się bezcelowe
@naksu: Po to, żeby mogło oglądac #sejm jak dorośnie
@niedorzecznybubr: nie trzeba, nikt tego nie sprawdza, ba nic po nas nie zostanie i tak
Komentarz usunięty przez autora
@Dietetyq: Dziwne, bo nie zauważyłem żeby 40-letnie kociary miały jakiś ambitny cel w życiu.
także ten.
Historycznie jeśli spojrzymy kraje jak Francja czy Niemcy stały się potęgami dzięki ludności :)
Dopowiem że czy chcemy czy nie imigrantów u nas będzie co raz więcej...
I fajnie by było na kolejne 100 lat (najlepiej na zawsze) odłożyć te nasze dyrdymały na temat honoru, boga a zająć się OJCZYZNĄ.... Przestać zajmować się lgbt, czy jakimiś z dupy problemami typu walka o prawa kobiet przez kobiety (co jest absurdem) Pomagać np takiej Ukrainie ale #!$%@? z głową i z interesem.... JESTEŚMY SKAZANI