Aktywne Wpisy
dajgryza +217
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +39
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
#przegryw #blackpill
Perpetuum mobile
Lot z prędkością większa niż prędkość światła
Wytłumaczenie Januszowi że to już tak nie działa xd
@Luke_Skywalker88: działa, zawsze działało i będzie działać. Chad jest chadem i czy to w remizie czy na tinderku zawsze j#banko ogarnie. To wszystko tylko kwestia dobrych genów, pewności siebie no i oczywiście zaakceptowania pewnego standardu loszek
Dziś jak nie jesteś chadem to już to nie działa xd
@dlugoball: kiedyś nad tym myślałem właśnie po opowiadaniach ojca który to zawsze mówił jak w weekend chodzili do strażnicy i tam były imprezy i wszyscy chodzili jedni tańczyli inni byli się tylko napić przyjeżdżali jakimiś motorynkami też z innych wsi okolicznych itp i tak się zastanawiałem dlaczego właśnie już tego nie ma? I doszedłem do wniosku że to przez niski
Mówię, że dawniej były inne standardy bez dostępu do neta etc to mówisz że Chad był zawsze chadem.
To mówię, że wtedy Chadami nie byli za bardzo to mówisz o jakichś standardach
Myślisz, że goście z tego tagu zarywali do Victoria secreet? No chyba nie