Wpis z mikrobloga

syneczku kochany jaki znowu blakpyll co ty wymyślasz za głupoty? Norwood 3, niski wzrost? linia szczęki? kości obręczy barkowej? prey eyes? Czyś ty na głowę upadł? Jak ja żem był w twoim wieku pracowałem na budowie piłem a-----l nawet jednego włosa nie miałem na głowie i byłem ulany, a po imprezie w weekend dziewuchy same pchały się na kutasa. Tak żem poznał twoją matkę. Idź w piątek do remizy na imprezę tam na pewno jakomś poznasz. naczytałeś się tych głupot w tej kaście swojej i wydziwiasz.

#przegryw #blackpill
zeszyt-w-kratke - syneczku kochany jaki znowu blakpyll co ty wymyślasz za głupoty? No...

źródło: f2d2232fc5ee49db279b02d729abcc68,0,0,0,0

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wytłumaczenie Januszowi że to już tak nie działa xd

@Luke_Skywalker88: działa, zawsze działało i będzie działać. Chad jest chadem i czy to w remizie czy na tinderku zawsze j#banko ogarnie. To wszystko tylko kwestia dobrych genów, pewności siebie no i oczywiście zaakceptowania pewnego standardu loszek
  • Odpowiedz
ej ale bez kitu, brak imprez w remizach s--------l rynek

@dlugoball: kiedyś nad tym myślałem właśnie po opowiadaniach ojca który to zawsze mówił jak w weekend chodzili do strażnicy i tam były imprezy i wszyscy chodzili jedni tańczyli inni byli się tylko napić przyjeżdżali jakimiś motorynkami też z innych wsi okolicznych itp i tak się zastanawiałem dlaczego właśnie już tego nie ma? I doszedłem do wniosku że to przez niski
  • Odpowiedz
@conamirko ale o c--j ci chodzi xd

Mówię, że dawniej były inne standardy bez dostępu do neta etc to mówisz że Chad był zawsze chadem.

To mówię, że wtedy Chadami nie byli za bardzo to mówisz o jakichś standardach
Myślisz, że goście z tego tagu zarywali do Victoria secreet? No chyba nie
  • Odpowiedz