Aktywne Wpisy
Lambo994 +187
Największa beka z tych co się plują, że kraje mające w przeszłości masę kolonii mają murzynów w swoich reprezentacjach. Jak w ogóle mogą grać dla Francji albo Anglii skoro są czarni? Czyli jesteś np. takim Mekambe. Urodziłeś się we Francji, jesteś wychowankiem PSG i przez wiele lat grasz w Paryżu jako najlepszy zawodnik klubu. Zdobywasz Mistrzostwo i Wicemistrzostwo Świata z reprezentacją narodową Francji. Jesteś wizytówką kraju i jego stolicy na całym świecie
testuser +7
#pasibus #zalesie #wroclaw
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
Daaawno nie byłem w pasi, ale to, co z tą burgerownią się odj...ło zasługuje na szczególne potępienie. Wracamy z paczką znajomych z wyjazdu, padła propozycja "burgery", bo to lecimy do Wroclavii. Jak zobaczyłem kioski a'la McDonald, gdzieś z tyłu głowy zapaliła się czerwona lampka. No ale wszyscy głodni, to lecimy z zamówieniem. Ja rozumiem, że inflacja, że koszta, że każdy chce zarobić, ale nie dość, że wszystko podrożało w
#spacex
Akurat tak robią wszyscy inni
Edit. A przepraszam juz jeden jest xD
@paww: szkoda, że osoby prywatne z małym budżetem (w porównaniu do tego ile mają instytucje rządowe) muszą robić coś czego rządowe instytucje z miliardowymi budżetami nie potrafią xD
@fraciu: nie dostaje dotacje a kontrakty z których się wywiązuje. Przed Muskiem NASA płaciła ogromne pieniądze rosji za ich statki, więc nazwiesz to dotacjami USA dla rosji?
Fakt jest taki właśnie że USA chciało się odciąć od Rosji i stworzyć coś swojego, tak powstało spacex xd, jeśli myślisz że to prywatna inicjatywa to xD
@paww: żałosne jest jak wielkie fikołki muszą zrobić kłamcy, by usprawiedliwić swoje kłamstwa xD tu nie chodzi o obronę miliarderów, tylko tacy lewicowi woke komuniści najzwyczajniej w świecie kłamią w każdej sprawie niezgadzajacej się z ich chorym psychicznie dogmatycznym światopoglądem.
@paww: Za to i tak najlepsi się są ci, którym dupa pęka, że miliarder robi ze swoimi pieniędzmi co mu się podoba, no ale pewnie rząd największego światowego mocarstwa #!$%@? się zna w przeciwieństwie do przygłupów z wykopu, więc dlatego go jeszcze dotuje xD
Ale jak ktoś ma miliardy i realnie moze wpływać na świat to dlaczego ktoś ma nie miec o to bólu dupy? Zwłaszcza jak ktoś jest hochsztaplerem próbującym wynaleźć powtórnie pociąg.
@paww: Ehhh, gdyby tylko w rządzie USA pracował ktoś kompetentny. Debile nie odkryli, że Melon to hochsztapler, próbujący im wcisnąć garnki za 5000 dolarów.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jest dotowany - potwierdzam.
Statek kosmiczny wielokrotnego użytku - NASA stworzyła takowy ale nie odzyskiwała boostera. Plus jej statek wymagał odpowiedniego lotniska i docelowo nie byłby w stanie lądować nigdzie indziej poza Ziemią.
Więc ogólnie Musk wprowadza wiele nowatorskich rzeczy:
Lądowanie boosterem wielokrotnie większym od